Μακριά από την 4άδα μένει ο Απόλλων

Ξεθωριάζει για τους «ροσονέρι» το όνειρο της συμμετοχής στα πλέι οφ, με μείον οκτώ βαθμούς από την τετράδα έξι στροφές πριν το φινάλε. Τελευταία προσπάθεια στην Καρδίτσα για να μη χαθεί το… τρένο.

«Σβήνει» όπως φαίνεται το όνειρο των πλέι οφ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά την ήττα της Δευτέρας στην Κέρκυρα (2-0). Το μείον οκτώ από τον τέταρτο Αιγινιακό δείχνει πολύ δύσκολο να καλυφθεί σε έξι αγωνιστικές, δηλαδή συνολικά μόνο 18 διεκδικίσιμους πόντους. Άλλωστε, η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου δεν κυνηγά μόνο το Αιγίνιο, αλλά και Αναγέννηση Καρδίτσας και Εθνικό Γαζώρου, που επίσης προπορεύονται βαθμολογικά. Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια θα συνεχιστεί για τους κοκκινόμαυρους, που θα κάνουν στο τέλος το ταμείο και τον απολογισμό.
Το επόμενο ματς στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση έχει χαρακτήρα… ύστατης προσπάθειας. Ουσιαστικά, αποτελεί το τελευταίο «χαρτί» για τους Πόντιους. Πάντως, οι «ροσονέρι» είχαν παράπονα για τη διαιτησία του Αχαιού Διαμαντόπουλου στο Ιόνιο και κυρίως το μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Ραπτάκη στο 83΄, με τον Αλεξίου να τονίζει σε δηλώσεις του: «Θεωρώ πως σταθήκαμε πολύ καλά κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, μιας κι εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Και το λέω αυτό γιατί στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε μεν πίσω με 2-0, από δύο ανόητα τέρματα, όμως, κι εμείς είχαμε τέσσερις κλασικές φάσεις. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε εμείς την κατοχή μπάλας, ελέγχαμε το ρυθμό του ματς, και το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ της μείωσης, ώστε να αγχώσουμε την Κέρκυρα. Ο Απόλλων είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο, και δυστυχώς κάποιοι δεν τον σέβονται. Σήμερα (σ.σ. χθες) νομίζω πως έγιναν κάποια πράγματα που το έδειξαν αυτό. Όμως να το ξέρετε, πως σιγά- σιγά κάποια πράγματα θα αλλάξουν και θα αρχίσουν να μας σέβονται ξανά. Ο Απόλλων θα παίξει και στη συνέχεια καλό ποδόσφαιρο, ώστε να γίνει σταδιακά όπως τον ονειρεύομαι». Τέλος, την Τρίτη αναμένεται μετά από αρκετή καθυστέρηση και συνεχείς αναβολές η έλευση του επιθετικού από τη Σιέρα Λεόνε, Αμιντού Σεσάι, για να αρχίσει προπονήσεις και να παρουσιαστεί. Αν και με τα υπάρχοντα δεδομένα φαίνεται ότι το… ταβάνι συμμετοχών του στον Απόλλωνα για φέτος δεν θα ξεπεράσει τις έξι παρουσίες (στην καλύτερη περίπτωση)…

Exit mobile version