Ζάχορα, το πρώτο… βιολί του Ηρακλή

Ο Κροάτης «φονιάς» ηγείται της αντεπίθεσης του «Γηραιού» με πολύτιμα γκολ, όπως αυτό στη Δράμα («σέρβιρε» και στον Τάι άλλο ένα). Ξεπέρασε ήδη τις περσινές επιδόσεις του στον Εργοτέλη.

Ο Ντάριο Ζάχορα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και στη Δράμα την Κυριακή (έδωσε άλλο ένα στον Βραζιλιάνο Τάι με ωραία προσπάθεια), έφτασε τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα (δέκα συνολικά μαζί με το Κύπελλο) και παραμένει το πρώτο βιολί του Ηρακλή τη φετινή χρονιά, βαρόμετρο φυσικά στην επίθεση και… σημαιοφόρος της κυανόλευκης αντεπίθεσης. Μάλιστα, ο Κροάτης με την επίδοσή του αυτή ξεπέρασε τη περσινή του στον Εργοτέλη, στα μισά ακριβώς μάλιστα παιχνίδια. Πέρυσι σε 32 παιχνίδια πέτυχε οκτώ τέρματα, ενώ φέτος σε 16 αγώνες, έχει ήδη εννιά, ευελπιστώντας ταυτόχρονα να πανηγυρίσει και με την ομάδα του Γκιγέρμο Όγιος, όπως με τους Κρητικούς, το άλμα για τη Σούπερ Λίγκα.
Ο Ζάχορα μιλώντας στο «ARENA FM» τόνισε: «Το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα, ώστε να καταφέρουμε να πλησιάσουμε την Κέρκυρα και να απομακρυνθούμε από τους διώκτες μας. Μάλλον είναι θετικό το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι-οφ γιατί αυτό θα μας κρατήσει σε εγρήγορση. Θα τις παίξουμε ανοικτά γιατί δεν φοβόμαστε κανέναν» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Κροάτης αναφέρθηκε και στα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα: «Δεν είναι ωραίες αυτές οι καταστάσεις, αλλά ο μόνος τρόπος για να τις ξεχνάμε, είναι να κερδίζουμε. Το καλό είναι ωστόσο, ότι έχουμε πάντα δίπλα μας τους φιλάθλους, μας ακολουθούν παντού».
Εξάλλου, μαγνητική έκανε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, ο οποίος δίνει μάχη να είναι έτοιμος την Κυριακή με τον Τύρναβο, ενώ ο Ζάχορα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του με τον Απόλλωνα.

Exit mobile version