Καβάλα: Νέος… τελικός για τη σωτηρία

Με την πλάτη στον τοίχο και ελλείψεις στην άμυνα, ο ΑΟΚ φιλοξενεί την Παρασκευή τον Βατανιακό. Σύνθημα νίκης από Μιχάλη Ιορδανίδη, που απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο.

Με το… πιστόλι στον κρόταφο μετά την ήττα στα Γιαννιτσά, η Καβάλα φιλοξενεί την Παρασκευή μια ομάδα με ίδιες βλέψεις, τον Βατανιακό (18:00, OTE TV). Οι «Αργοναύτες» καλούνται να κάνουν άλμα σωτηρίας, με τον Μιχάλη Ιορδανίδη να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Καζαντζίδη και Ρεβυθόπουλο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Πόπτσης και Χόρτσας. Στην αποστολή του ΑΟΚ μετέχουν οι Γιαννίκογλου, Τιγγιρίδης, Γκαρακλίδης, Άρτσε, Ντομί, Ντουτσαρίδης, Πάλλας, Χόρτσας, Πόπτσης, Κουρέλας, Μαυρίδης, Δρίττας, Καρλόπουλος, Καπνίδης, Σουαΐμπ, Βαλεριάνος, Αλεξανδρής, Παπαργυρίου και Παπαδόπουλος.
«Χωρίς γυρισμό»
Ο Ιορδανίδης με δηλώσεις του σε «kavalagoal.gr» και «ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΙΝΗ» τόνισε: «Είναι ένας τελικός παραμονής, το ξέρουμε όλοι μέσα στα αποδυτήρια, όπως και ο κόσμος. Τα ψέματα τελείωσαν και ζητείται καθαρό μυαλό και παλικαριά. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες. Τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι επτά, αλλά αυτό είναι το κρισιμότερο. Πρέπει να κερδίσουμε, δεν υπάρχει γυρισμός. Προέχει η σκοπιμότητα τώρα, για να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Καλούμε τον κόσμο να μας βοηθήσει, για να μπορέσουμε να σώσουμε τον ΑΟΚ, το αξίζει. Το πρόγραμμα που ακολουθεί για την Καβάλα είναι δύσκολο. Από τα 7 παιχνίδια, έχουμε τα 4 έξω και τα 3 μέσα. Εκτός έδρας παίζουμε με δύσκολους αντιπάλους, όπως είναι η Νίκη Βόλου, η Κέρκυρα και ο Αιγινιακός. Σε αυτά θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε ελλείψεις, ειδικά στην άμυνα, αλλά θα βρούμε λύσεις. Είμαι ένα μήνα στην ομάδα και είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ με φιλόδοξους νεαρούς, απλά λείπει το βάθος, επειδή δεν μπορέσαμε να κάνουμε μεταγραφές. Η βαθμολογία μας αδικεί. Επίσης, ο Ρασίντ προσαρμόζεται σιγά σιγά και θα πάρει τις ευκαιρίες του».

Exit mobile version