Ηρακλής: Διαθέσιμος ο Σκόρτσα

Ήρθε η μπλε κάρτα του Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού, εκδόθηκε το δελτίο του και ετοιμάζεται για ντεμπούτο με τη Δόξα Δράμας. Εκτός μάχης ο Λίμα, έτοιμος ο Ονουάτσι.

Το δελτίο του Εντζο Σκόρτσα βγήκε, αφού την Πέμπτη έφτασε η μπλε κάρτα του από το Περού και έτσι ο Ουρουγουανός έχει πλέον δικαίωμα να αγωνιστεί στις επίσημες υποχρεώσεις του Ηρακλή. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, ωστόσο την Πέμπτη προπονήθηκε μόνος του, αφού ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και δεν θέλησε να επιβαρύνει την κατάστασή του. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των «κυανόλευκων» το σφίξιμο αυτό προήλθε από τις εντατικές προπονήσεις που κάνει ο Ουρουγουανός από τη μέρα που έφτασε στη Θεσσαλονίκη, αφού θέλει να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας, όσο το δυνατόν συντομότερα. Ο Σκόρτσα, πάντως δεν αποκλείεται ακόμα και την Παρασκευή να προπονηθεί και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα.
Από ‘κει και πέρα, ατομικά προπονήθηκε και ο Βίτορ Λίμα. Ο Πορτογάλος μέσος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και η συμμετοχή του στη κυριακάτικη αναμέτρηση θεωρείται απίθανη. Αντιθέτως, ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και εκτός απρόοπτου θα διεκδικήσει μία θέση στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Ο Νιγηριανός ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τη θλάση που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Πιερικό, ωστόσο πλέον δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Exit mobile version