Παπαργυρίου: Και χωρίς ενίσχυση σώζεται η Καβάλα!

Αισιόδοξος για αποφυγή του υποβιβασμού παρά τα προβλήματα, την έλλειψη ενημερότητας και μεταγραφών ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ των «Αργοναυτών» που μίλησε στο dokari.gr.

Πεπεισμένος ότι η Καβάλα μπορεί να σώσει την παρτίδα, μένοντας στην κατηγορία και με το υπάρχον ρόστερ, χωρίς μεταγραφικές προσθήκες δηλαδή λόγω του προβλήματος με την ενημερότητα, εμφανίστηκε με δηλώσεις στο dokari.gr ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ, Ιορδάνης Παπαργυρίου, που ήρθε το καλοκαίρι από τον Οδυσσέα Κορδελιού: «Και με αυτό το ρόστερ η Καβάλα δείχνει ειδικά τον τελευταίο καιρό ότι έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό θα σωθούμε εύκολα, ακόμα και χωρίς μεταγραφές! Ο κόσμος του ΑΟΚ αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν φέτος, αλλά αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών και μας στηρίζει. Μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξώ ότι στο τέλος θα είμαστε όλοι μαζί χαρούμενοι. Προς αυτή την κατεύθυνση βοήθησε και ο νέος προπονητής, αφού με τον κ. Ιορδανίδη άλλαξε η ψυχολογία μας και επέφερε κάποιες αγωνιστικές αλλαγές».
Για να καταλήξει ο Παπαργυρίου: «Δεν βλέπουμε σαν τελικό το παιχνίδι στα Γιαννιτσά, άσχετα αν είναι κλειδί και έχει μεγάλη σημασία. Θέλουμε το διπλό με την Αναγέννηση, ώστε να πλησιάσουμε στη σωτηρία. Και οι δυο όμως έχουν κοινό στόχο τη νίκη. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι και πιο έτοιμοι και να φύγουμε νικητές. Πρέπει να έχουμε τη θέληση και την αγωνιστικότητα όπως στις προηγούμενες εμφανίσεις μας και τότε το αποτέλεσμα θα εξαρτάται από εμάς. Όσο για το προηγούμενο ματς με τον Πιερικό, πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε αντίπαλο με ίδιο στόχο. Ξέραμε τις δυσκολίες αλλά εντέλει επιβραβευθήκαμε στο τέλος για την υπομονή μας με δυο γκολ».
Έκοψε την βασιλόπιτα
Εξάλλου, το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της πόλης έγινε η εκδήλωση για την ετήσια κοπή βασιλόπιτας, παρουσία αρκετών τοπικών φορέων, γηγενών προπονητών (όπως οι Παύλος Δερμιτζάκης και Νίκος Καραμπιμπέρης), παλαιμάχων (παρών και ο πρόεδρος Σίμος Ανθουλάκης) και εκπροσώπους φιλάθλων (ΣΦΑΟΚ και Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, όπως Κι Λέσχη Φιλάθλων Γυναικών). Από τον ΑΟΚ παρέστη σύσσωμη η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ συνολικά υπήρξαν εφτά φλουριά, τα οποία αντιστοιχούσαν σε χρηματικά έπαθλα. Πέντε κατέληξαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα της πρώτης ομάδας και δυο στην Κ20.
Στα αγωνιστικά, για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Μιχάλης Ιορδανίδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βαλεριάνο και Καζαντζίδη και στους τραυματίες Πόπτση και Χόρτσα, ενώ επανέρχεται ο Ρεβυθόπουλος.

Exit mobile version