Ηττήθηκε η Ξάνθη, «τελείωσε» ο Μάουρερ!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος ατο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και επικράτησε με το επιβλητικό 3-0 της Skoda Ξάνθης, ήττα των Θρακιωτών που οδήγησε στην απόλυση του Ράινερ Μάουρερ.

Μετά από αυτή την άσχημη εμφάνιση και ήττα, ο Χρήστος Πανόπουλος ευχαρίστησε τον Γερμανό προπονητή για την μέχρι τώρα συνεργασία τους, όπως ο δεύτερος δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου και έτσι θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν.

Ο κ. Μάουρερ συγκεκριμένα είπε:

«Για μένα σήμερα ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι πάθαμε σήμερα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Ήταν καθαρά τα γκολ που δεχθήκαμε. Μόνο για 10 λεπτά στο ξεκίνημα του β’ μέρους είμαι ευχαριστημένος. Σ’ αυτή τη διάρκεια είχαμε το δοκάρι του Μάνταλου αλλά ήταν μόνο 10 λεπτά καλά από τα 90 λεπτά. Αυτό όμως δεν είναι τίποτα. Είμαι απογοητευμένος και πρέπει να ζητήσω συγνώμη. Μετά το παιχνίδι ο κ. Πανόπουλος με ενημέρωσε ότι τελείωσε η συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Ηπειρώτες ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 7′ μετά από δοκάρι του Κοροβέση, ο Τζημόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Ξάνθη έψαχνε τα πατήματα της, αλλά πριν τα βρει δέχτηκε και δεύτερο γκολ, με τον Κοροβέση αυτή τη φορά να νικάει τον Τσέμα. Στο 56′ οι Ακρίτες έχασαν τη μεγάλυτρη ευκαιρία τους στο ματς, όταν ο Μάνταλος με φάουλ σημάδεψε το δοκάρι στο 56′. Τρία λεπτά μετά η ομάδα του Πετράκη έφτασε και σε τρίτο τέρμα με τον Ίλιτς να χρίζεται σκόρερ αυτή τη φορά. Μάλιστα, στο 74′ ο Γιάκος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 4-0, με το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι.

Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Παΐτο, Γούτας (70′ Τριάδης), Χοσέμι, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γκαρσία (46′ Βασιλακάκης), Μάνταλος, Σολντάνι, Κάλβο (46′ Μαρίν), Σολάρι

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Μπέριος, Τσουκαλάς, Γιάκος (86′ Αυγενικού), Κοροβέσης, Ακόστα (74′ Ντάσιος), Ίλιτς (82′ Κυβελίδης)

Exit mobile version