Και Κόιτς και Σουμέλα ο Πιερικός

Συμφωνία με τον πρώην μέσο της Λάρισας (που γυρνά σε γνώριμα λημέρια μετά από μισό χρόνο) και το νεαρό τέως αμυντικό της Καστοριάς, που όμως περιμένουν τη χορήγηση ενημερότητας στους Κατερινιώτες.

Με δυο ακόμα παίκτες συμφώνησε την Παρασκευή προφορικά ο Πιερικός, αλλά για να υπάρξει αντίκρισμα και… ενεργοποίηση επί της ουσίας πρέπει να εξασφαλιστεί η πολυπόθητη ενημερότητα, κάτι που δεν έγινε ακόμα. Συγκεκριμένα, στην ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη επιστρέφει μετά από ένα εξάμηνο στη Λάρισα ο 24χρονος Σερβοέλληνας χαφ, Ιγκόρ Κόιτς (φωτό πάνω), ενώ η διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου τα βρήκε και με τον 21χρονο αμυντικό (στόπερ και αριστερό μπακ) Ανδρέα Σουμέλα (φωτό κάτω), που φέτος έπαιζε στην Καστοριά και παλιότερα σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Φωκικό και Οικονόμο Τσαριτσάνης.
«Κλεισμένοι» για τους Κατερινιώτες θεωρούνται και οι Ντιατά, Άντερσον, Έκελμανς, Ντόσης και Μπαλασάς, που γυμνάζονται ήδη με τους μελανόλευκους. Φυσικά, χρονικά για τον Πιερικό προέχει ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή, στον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα, που έχει στόχο επίσης τη σωτηρία. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Καμπερίδης, αφού φαίνεται ότι αποθεραπεύθηκαν και υπολογίζονται και οι Ντόικιτς και Κέρι.

Exit mobile version