Ολα ανοικτά για το μέλλον του Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό…

Την οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού προκάλεσε ο διασυρμός από τον Ολυμπιακό και η ανυπαρξία της ομάδας του Στραματσόνι μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ιταλό να είναι πλέον υπ’ ατμόν…

Μπορεί επισήμως να μην έχει τεθεί ακόμα θέμα αποχώρησής του Αντρέα Στραματσόνι από την τεχνική ηγεσία, όμως το ποτήρι της οργής έχει ξεχειλίσει και ο προπονητής είναι ο πρώτος που γίνεται αποδέκτης της κριτικής. Για το πρωί της Δευτέρας, μάλιστα, έχει προγραμματιστεί σύσκεψη κορυφής στο Κορωπί, μεταξύ Αλαφούζου και Σίλβα, στην οποία είναι δεδομένο ότι θα πάρει μέρος και ο Στραματσόνι. Κι εκεί δεν αποκλείεται να τεθεί το θέμα της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ για τον Ιταλό και οι εισηγήσεις που δέχεται ο Αλαφούζος από τους στενούς συνεργάτες του, για να κάνει μια πρώτη κίνηση εκτόνωσης της έντασης, είναι πάρα πολλές.

Δεδομένο, τέλος, πρέπει να θεωρείται πως το πρόστιμο που θα επιβληθεί αυτή τη φορά, καθώς είχε προηγηθεί και ο διασυρμός από τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο, προς τους παίκτες θα είναι ιδιαίτερα τσουχτερό.

Exit mobile version