Χαραλαμπίδης: «Καλύτερα που δεν είμαστε φαβορί»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου μίλησε για την παρουσία της ομάδας του στα play off κι υποστήριξε πως είναι θετικό ότι έχει τη «στάμπα» του αουτσάιντερ.

«Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Θεωρώ καλό το δικό μας πρόγραμμα. Στον πρώτο γύρο δεν φεύγουμε καθόλου από το Βόλο. Αυτό μας ωφελεί όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και από άποψη κούρασης. Δηλαδή η ομάδα δεν θα χρειαστεί να κάνει συνέχεια μετακινήσεις. Αυτά παίζουν ρόλο τώρα που βρισκόμαστε στο τέλος μιας επίπονης χρονιάς» δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα για να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ. Το δείξαμε με τον Εργοτέλη πόσο δυνατοί είμαστε. Η Νίκη δεν έχασε από καμία ομάδα που βρέθηκε στην πρώτη εξάδα, πράγμα που αποδεικνύει τη δυναμική της. Παίζουμε το πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο κατά τη γνώμη μου. Αυτά που απαιτούνται είναι γερά νεύρα, πολλή υπομονή και απόλυτη αυτοσυγκέντρωση. Όποια ομάδα τα έχει στο τέλος θα κερδίσει την άνοδο».

Σχολιάζοντας το πρόγραμμα των αγώνων: «Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουμε τον Παναιτωλικό, που έχει πολύ καλό ρόστερ. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε με νίκη, αλλά όλα τα παιχνίδια έχουν τη δική τους σημασία».

Όσο για το γεγονός πως η Νίκη θεωρείται αουτσάιντερ, ανέφερε: «Εκτιμώ ότι είναι καλό για μας αν μας θεωρούν αουτσάιντερ. Πάντως έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η ομάδα που πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Γενικά δικαιούμαστε την άνοδο».

Αναφορικά με τη βαθμολογία στην έναρξη των πλέι οφ (Παναιτωλικός 1, Ολυμπιακός Βόλου 1, Ηρακλής 1, Νίκη Βόλου 0), δήλωσε: «Αναμφίβολα οι υπόλοιπες ομάδες ξεκινούν μ’ ένα προβάδισμα, το οποίο όμως είναι μικρό. Παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να το ανατρέψουμε».

Exit mobile version