Πιερικός: Με Καρίλ, Σάντος και Μπαλασά

Τριπλό χτύπημα για τους Κατερινιώτες, που συμφώνησαν προφορικά με τον 29χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικός (με θητεία σε Λα Κορούνια και Ριντ), τον 25χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, (με πέρασμα από Μπενφίκα-Μποαβίστα) και τον 21χρονο χαφ (με θητεία Επανομή-Ηρακλή Αμπελοκήπων).

Μεταγραφικός «πυρετός» βρίσκεται σε εξέλιξη στον Πιερικό και αναμένεται άμεσα κύμα μαζικής ενίσχυσης ως την Παρασκευή και μόλις εξασφαλιστεί ενημερότητα και δικαίωμα χειμερινών «αγορών». Ήδη ως γνωστόν οι μελανόλευκοι έχουν «κλείσει» τους Ντιατά, Ντόση και Έκελμανς, ενώ σε εκκρεμότητα είναι τα θέματα των Αντωνιάδη, Ζαχαράκη και Άντερσον (οι δυο τελευταίοι δύσκολα θα αποκτηθούν). Τα τρία νέα ονόματα με τα οποία συμφώνησε σύμφωνα με την ιστοσελίδα pierikosnews ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης, Κώστας Παπαδόπουλος, είναι οι Ιβάν Καρίλ Ρεγκέιρο (φωτό επάνω), Ιβάν Μανουέλ Αμορίμ Ντος Σάντος και Βασίλης Μπαλασάς (φωτό κάτω). Ο πρώτος είναι 29χρονος Ισπανός επιτελικός χαφ, με θητεία στην πατρίδα του (Λα Κορούνια, Ποντεβέδρα, Παλένθια, Βεθιντάριο), αλλά και την τελευταία τριετία στην αυστριακή Ριντ, «γράφοντας» 9 γκολ σε 61 παρουσίες. Ο δεύτερος είναι 25χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, με παρουσία στην πατρίδα του σε Μπενφίκα, Μποαβίστα, Καρεγάδο, Ατλέτικο, Εσπίνιο και Ολιβεϊρένσε. Όσο για τον Μπαλασά, ο 21χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Επανομής και Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ πρόσφατα απασχόλησε και τον Βατανιακό.
Την Τετάρτη με Βέροια
Εξάλλου, οι Κατερινιώτες θα δώσουν την Τετάρτη φιλικό για αρκετές δοκιμές με τη Βέροια στις 15:00 στην Καρίτσα, με τον Γιώργο Καμπερίδη να τσεκάρει μεταξύ άλλων τον Καμερουνέζο μεσοαμυντικό, Τζορτζ Μβούε, που είχε δοκιμαστεί και στον Βατανιακό και έναν ακόμα Αφρικανό χαφ, ονόματι Ρικάρντο. Για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Ντόικιτς να γυρνά από τιμωρία.

Exit mobile version