Ηλιάδης: Τέλος στη μιζέρια για Καβάλα

Ραδιοφωνικές δηλώσεις του μέλους της διοίκησης του ΑΟΚ, που μίλησε για τις συνθήκες του αγώνα με τον Γάζωρο και την ανάγκη εξόδου από την… εσωστρέφεια.

Δηλώσεις στο «ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΙΝΗ» έκανε το μέλος της διοίκησης της Καβάλας, Παντελής Ηλιάδης, αναφέροντας: «Με τον Γάζωρο είχαμε παλικαριά και… μαγκιά που έλειψε ως τώρα. Καταρρίφθηκε ο μύθος της απειρίας, δεν είδα «παιδιά». Σταθήκαμε καλά και αν συνεχίσουμε έτσι είμαι αισιόδοξος. Δε διαχειριστήκαμε καλά το 0-1, αλλά πήραμε ένα βαθμό ηρεμίας. Ίσως άλλαξε την ψυχολογία ο Ιορδανίδης, είναι σημαντική προσωπικότητα και έστησε καλά την ομάδα. Και εγώ γκρίνιαζα το τελευταίο τρίμηνο. Ο ΑΟΚ χρειάζεται ομοψυχία, γίνανε εξαρχής λάθη στο σχεδιασμό. Προέχει να πάρουμε ενημερότητα».
Για να συνεχίσει ο Ηλιάδης: «Για παράδειγμα, ο Γάζωρος δεν έχει ούτε 50 άτομα στην κερκίδα, πως μπορεί να θέλει πλέι οφ; Έπαθα πολιτισμικό σοκ όταν είδα αποδυτήρια κάτω από την κερκίδα, στην παγωνιά και χωρίς θέρμανση. Πρέπει να αποβάλλουμε τη μιζέρια». Τέλος, σταμάτησε τις προπονήσεις ο μεσοεπιθετικός, Πασχάλης Βουτσιάς, που δεν μπορούσε να περιμένει την ενημερότητα και δείχνει να οδεύει στον Βατανιακό, ενώ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πιερικό ο Μιχάλης Ιορδανίδης υπολογίζει και στον Χόρτσα.

Exit mobile version