Πολλά παράπονα Παπαδόπουλου για διαιτησία

Έξαλλος με τον διαιτητή και τους βοηθούς της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό είναι ο προπονητής του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος.

Στον διαιτητή διαμαρτυρήθηκαν έντονα μετά το ματς και οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ ο κόουτς του Άρη φώναζε λίγο πριν η ομάδα του φύγει για τα αποδυτήρια:

«Πετύχαμε τρία γκολ για σεμινάριο, αλλά δεν μπορώ άλλο τα χειρουργεία».

Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε αναφορικά με τη διαιτησία:

«Πιστεύω ότι θα κάναμε μεγάλη νίκη που θα έδινε ώθηση σε όλους, στην διοίκησης στους παίκτες και πάνω απ΄ όλα στον κόσμο. Άδικο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να πω για την διαιτησία όταν είμαστε μπροστά με 1-3 αλλά έλεος, ντροπή. Και το πρώτο και το δεύτερο γκολ είναι άκυρα. Εδώ μου είπε ο διαιτητής αν δεν τον βγάλεις τον Αγκάνθο θα τον αποβάλω.

Αλλά ξανά λέω μπορούσαμε να τους κερδίσουμε όλους. Ακόμη και με δέκα κάναμε το 1-3. Θα τους κερδίζαμε όλους σήμερα. Αλλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πάω να τους βάλω χέρι στα αποδυτήρια για τα γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος και με έδιωξαν. Ακόμη και στον Ηρακλή είναι αγκωνιά στο τέλος και αποβολή. Και μετά ο παίκτης που ήταν να βγει μς έβαλε το γκολ. Κάναμε χαρακίρι, φταίμε εμείς αλλά έγιναν απίστευτα πράγματα».

Exit mobile version