Γιώργος Παράσχος: «Ήταν μια δύσκολη νίκη»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές ενώ χαρακτήρισε «βασανιστικό» το τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν πολύ δύσκολη νίκη, παρ’ όλο που έπαιξε πολύ κλειστά ο αντίπαλος. Στο πρώτο μέρος χάρηκα πολύ την ομάδα, είχαμε μια ψυχραιμία, καλή κυκλοφορία, συνδυασμούς, τελικές, αλλά ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Κινδυνεύσαμε μία φορά με τον Ίλιτς, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είδα αυτό που ήθελα. Στο δεύτερο δεν ρίσκαρε ο αντίπαλος, παρά μόνο στο τελευταίο τέταρτο, αγχωθήκαμε, ήταν βασανιστικό και για εμάς και για τον κόσμο, αλλά ευτυχώς κερδίσαμε. Να δούμε τι προβλήματα έχουμε για Τετάρτη με τον Ολυμπιακό, μήπως τα ξεπεράσουμε. Ο Καραμάνος μπορεί να παίξει και στα άκρα και μπορούμε να ρισκάρουμε και να παίξουμε έτσι και με τους δύο φορ, απ’ τη στιγμή που είναι καλά».

Για τα μεταγραφικά ανέφερε:«Βλέπουμε παίκτες, κάτι περιμένουμε και μέχρι την τελευταία στιγμή βλέπω να παιδευόμαστε».

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Με το τρίποντο σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση έχοντας 40 βαθμούς.

Exit mobile version