Στον Κρουσώνα το ντέρμπι, 3-1 τον ΑΟΑΝ

Στο κρητικό ντέρμπι του 6ου ομίλου ο ΠΑΟ Κρουσώνας επικράτησε 3-1 στην έδρα του ΑΟ Αγίου Νικολάου.

Με έναν εξαιρετικό για ακόμη ένα ματς Παππά να πετυχαίνει δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ πήρε ένα σπουδαίο διπλό.

Μόλις στο 5′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Μακατουνάκης κέρδισε πέναλτι και ο Παππάς το εκτέλεσε για το 1-0. Οι παίκτες του Αγίου ΝΝικολάου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη του πέναλτι, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κασσελάκης ήταν ανένδοτος. Ο ΑΟΑΝ προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον Κοκολάκη, αλλά δεν τα κκατάφερε και η ομάδα του Σηφάκη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασίασει τα τέρματα της με δοκάρι του Μπουρσέλη στο 41′.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο, με τον Κρουσώνα δηλαδή να σκοράρει νωρίς χάρη σε δεύτερο προσωπικό γκολ του Παππά στο 54′. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και στα επόμενα λεπτά με Παππά, Βιτώρο και Σούρσο άλλα δεν μπόρεσε να πετύχει τρίτο γκολ. Αντίθετα η ομάδα του Στάθη μείωσε σε 2-1 με τον Δήμα στο 76′. Τρία λεπτά μετά όμως ο Σούρσος έβαλε τέλος στις ελπίδες του ΑΟΑΝ για ισοφάριση, όταν μετά από σουτ του Μπυρσέλη που απέκρουσε ο Μπρόκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Mπρόκος, Ιασωνίδης, Κοκολάκης Γρ., Χρηστάκης, Πηγιάκης, Τσάνγκας, Μουτάκης, Δέλλιος, Φαγάς, Κοκολάκης Κ.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μύρων Σηφάκης): Ζάλουντοκ, Τζωρμπατζάκης, Μασέλης, Μακατουνάκης, Κορδονούρης, Ταβλαδωράκης , Σκουτέλης (39′ Μπουρσέλης), Βιτώρος (76′ Κολιακουδάκης), Σούρσος, Νύκταρης (89′ Καπετανάκης), Παππάς.

Exit mobile version