Νεράντζης: «Καλή λύση ο Κάλας»

Για το ενδιαφέρον του Αλεξ Κάλας για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του συλλόγου μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Αλέξανδρος Νεράντζης.

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Κάλας τόνισε:

«Το έχω ακούσει, είναι ευχάριστο να ασχοληθεί με τον Απόλλωνα. Ευελπιστώ ότι θα έρθουν και στον ερασιτέχνη και να εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Μίλησα με κύριο που είναι γνωστός του κ. Καλαϊτζίδη, υπάρχει ενδιαφέρον και περιμένω, γιατί πρέπει να είμαστε σοβαροί πριν πούμε το οτιδήποτε. Είναι μια καλή λύση για τον Απόλλωνα, όσο γνωρίζω έβαλε πολλά χρήματα στον Αρη και είναι εύρωστος».

Για το ενδιαφέρον των αδελφών Τσολακίδη από το Μεσαίο:

«Κι αυτό είναι σε φιλολογικό στάδιο, ακούγεται. Ο Απόλλων είναι ανοιχτός σε προτάσεις και όλα τα τεθούν στη συνέλευση που θα γίνει τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ερασιτέχνης:

«Υπάρχουν θέματα με ρυθμίσεις σε ΙΚΑ και εφορία, αλλά και το θέμα με το ΣΔΟΕ για το πρόστιμο. Αυτά θα τα πούμε σε όποιον ενδιαφέρεται για το σύλλογο. Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και ένας άνθρωπος της δυναμικής του Κάλας δε θα το βάλει στα πόδια».

Τέλος, για την εκδήλωση των 90 χρόνων και την επετειακή φανέλα:

«Ήταν να γίνει μια εκδήλωση, η οποία τελικά θα γίνει εντός των 15 ημερών, το αναβάλαμε για να πραγματοποιηθεί με καλύτερες συνθήκες, ενώ έπονται κι άλλες μεγάλες».

Exit mobile version