Φουλ για Μανουσαρίδη ο Διγενής

Ενέσεις εμπειρίας θέλει το Λάκκωμα με τον στόπερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στη λίστα και οι Γκουγκουλιάς και Κραβαρίτης. Χωρίς Βιτλή με Δόξα Πετρούσας.

Σε προχωρημένες επαφές με τον Κώστα Μανουσαρίδη, που είναι στη «μαύρη λίστα» αποχώρησης του Απόλλωνα Καλαμαριάς, βρίσκεται ο Διγενής Λακκώματος. Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν θέλει να «συμμαζέψει» τα προβληματικά μετόπισθεν της ομάδας της Χαλκιδικής και ο 26χρονος στόπερ, που παίζει και αμυντικό χαφ, δείχνει ελκυστική περίπτωση. Τον Μανουσαρίδη διεκδικούν και άλλες ομάδες, αλλά οι κυανέρυθροι δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο και ίσως υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Ο έμπειρος αμυντικός στο παρελθόν έχει παίξει ακόμα σε Ερασιτέχνες ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό, Κέρκυρα, Πιερικό, Δόξα Δράμας, Μακεδονικό και Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας.
Επίσης, ο Διγενής αισιοδοξεί για την απόκτηση του έμπειρου φορ, Γιώργου Γκουγκουλιά, που αποχωρεί από τον Απόλλωνα επίσης, αλλά απασχολεί και άλλες ομάδες. Παράλληλα, στο Λάκκωμα περιμένουν την απάντηση του 26χρονου γκολκίπερ, Πέτρου Κραβαρίτη, με θητεία φέτος στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και πέρυσι στον Οδυσσέα Κορδελιού. Στα αγωνιστικά, για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Πετρούσας δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Βασίλης Βιτλής.

Exit mobile version