Η Μπάρτσα βρήκε τον νέο Ινιέστα! (video)

Ο Αντρές Ινιέστα αποτελεί ένα αναπόσταστο κομμάτι του κορμού της Μπαρτσελόνα, εδώ και 10 χρόνια και παρά τα 32 του χρόνια, τα οποία θα κλείσει τον Μάιο, συνεχίζει να αγωνίζεται στο ανώτατο επίπεδο.

Πολλοί αναρωτιούνται, ποιος θα είναι αυτός που θα καταφέρει να σταθεί ικανός και να τον αντικαταστήσει στο μέλλον. Φαίνεται, όμως, ότι ο διάδοχός του έχει ήδη βρεθεί και μάλιστα, προπονείται στις ακαδημίες της ομάδας, στη Μασία.

Ο λόγος για τον 16χρονο Ρίκι Πιγκ, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους των Μπλαουγρκάνα. Ο μικρός είχε χαρακτηριστεί πρόσφατα ως ο νέος Μέσσι, λόγω του κοντού αναστήματός του και του τρόπου που κινείται μέσα στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, τα στοιχεία, τα οποία διαθέτει, φέρνουν περισσότερο στον Ινιέστα παρά στον Λιονέλ Μέσσι, καθώς ο Πιγκ διαθέτει αυτή την εξαιρετικά έξυπνη πάσα που μπορεί να διαπεράσει την αντίπαλη άμυνα και να βρει με αυτήν, κατευθείαν τον συμπαίκτη του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο νεαρός ταλαντούχος παίκτης συμμετείχε με την Κ17 ομάδα της Βαρκελώνης σ’ ένα ετήσιο διεθνές τουρνουά με αντιπάλους, όπως η Άρσεναλ, η Άντερλεχτ και άλλες κορυφαίες ομάδες. Παρά την αποτυχία της ομάδας να κατακτήσει τη διοργάνωση, κατάφερε να αναδειχθεί ως ο παίκτης του τουρνουά, αποδεικνύοντας, ότι το μέλλον βρίσκεται μπροστά του.

Το παρακάτω video θα σας πείσει για τις ικανότητες του μικρού:

Επιμέλεια: Χάρης Σπυρόπουλος

Exit mobile version