Η προετοιμασία της Εθνικής για το ματς με το Μαυροβούνιο

Η Εθνική Ελλάδος ξεκίνησε τη προετοιμασία της για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο (24 Μαρτίου), καθώς τη Τρίτη 22 Μάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Πρώτη προπόνηση της Εθνικής, μετά τον Οκτώβριο του 2015, αλλά και πρώτη εμφάνιση του Μίχαελ Σκίμπε στο προπονητικό κέντρο στον Άγιο Κοσμά. Ο Γερμανός τεχνικός έπιασε αμέσως δουλειά, δίνοντας έμφαση στα στημένα. Προχώρησε σε κάποιες δοκιμές στο σύστημα και στην επιλογή παιχτών, αλλά αναμένεται να αποκαλύψει, πλήρως, τα πλάνα του στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (23/3). Το πρόγραμμα έκλεισε με δίτερμα, όπου ο Σκίμπε χρησιμοποίησε στη βασική ενδεκάδα τους: Καρνέζη, Παπασταθόπουλο, Οικονόμου, Τζαβέλλα, Τοροσίδη, Σταφυλίδη, Σάμαρη, Πέτσο, Μάνταλο, Φορτούνη και Μήτρογλου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και μένει να φανεί, αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς. Αξιοσημείωτο της προετοιμασίας ήταν ο ενθουσιασμός του Βέλλιου, του Οικονόμου και του Παπάζογλου, καθώς προπονήθηκαν με το εθνόσημο της Εθνικής ομάδας για πρώτη φορά στη καριέρα τους.

Κοινός στόχος όλων, με την παρουσία του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να ξεκινήσει και μια ουσιαστική πορεία ανάκαμψης και επιστροφής στις επιτυχίες, με στόχο και την προσφορά από την πλευρά των παικτών, ποδοσφαιρικού θεάματος υψηλού επιπέδου.

Επιμέλεια: Χάρης Σπυρόπουλος

Exit mobile version