Καμπανιακός: Στο τιμόνι ο Υφαντίδης

Παρότι ο Κώστας Κορμαρής έδειχνε φαβορί, τη Δευτέρα έγινε η ανατροπή και ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα της Χαλάστρας. Δυο εβδομάδες έξω ο Προβατίδης.

Και το όνομα αυτού… Λεωνίδας Υφαντίδης. Ο έμπειρος προπονητής, που φέτος δούλεψε σε Ηλιούπολη και Μακεδονικό, έδωσε τη Δευτέρα τα χέρια με τον πρόεδρο Βασίλη Τρικαλινό και θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία του Καμπανιακού (και όχι ο Κώστας Κορμαρής, όπως διαφάνηκε αρχικά). Ο Υφαντίδης στο παρελθόν έχει δουλέψει ακόμα μεταξύ άλλων σε Βέροια, Πυρσό Γρεβενών, Θερμαϊκό, Ηρακλή Αμπελοκήπων και Λαγκαδά.
Ο νέος τεχνικός των κοκκινόμαυρων, που θα έχει βοηθό τον Χάρη Πεκιαρίδη, θα έχει την Τρίτη την πρώτη γνωριμία και προπόνηση, ενώ θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή, εκτός έδρας με τον Κάστορα. Εκτός μάχης για την ομάδα της Χαλάστρας θα μείνει ο Χρήστος Προβατίδης, που υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και θα λείψει μίνιμουμ δυο εβδομάδες, αλλά και ο τιμωρημένος Νίκος Κουντουράς. Αμφίβολοι είναι οι Γερόπουλος και Μεσιάρης, ενώ επανέρχεται από τιμωρία ο Τρικαλινός.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version