Ανακούφιση στον Άρη, «μπαίνει στο άρθρο 99!

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των κίτρινων, αφού η αίτηση υπαγωγής τους στον πτωχευτικό κώδικα γίνεται δεκτή, έστω και με προσωρινή διαταγή. Παίζουν οι νεοαποκτηθέντες με την Καλλονή.

Η αίτηση υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99 είχε απορριφθεί αρχικά από τις δικαστικές αρχές και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους της αποχώρησης της διοίκησης του Δημήτρη Ηλιάδη. Από τότε κύλησε πολύ… νερό στο «μύλο» και τη Δευτέρα ήρθαν χαρμόσυνα νέα. Το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εξέδωσε προσωρινή διαταγή, με την οποία δέχεται την υπαγωγή των κίτρινων στο άρθρο 99, απόφαση που ανοίγει το δρόμο και θεωρείται προπομπός για την οριστική δικαίωση, με την υπαγωγή των Θεσσαλονικέων στον πτωχευτικό κώδικα. Η αίτηση είχε κατατεθεί από τη διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα την Παρασκευή και όρισε την εκδίκασή της στις 24 Φεβρουαρίου. Ως τότε δεν μπορεί να κινηθεί καμία νομική διαδικασία κατά της ΠΑΕ.
Μάλιστα, ως παράπλευρο όφελος προκύπτει και η επανάκτηση φορολογικής ενημερότητας, με αποτέλεσμα όλοι οι νεοαποκτηθέντες για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την Καλλονή! Πιο συγκεκριμένα, αυτοί είναι οι Βλάχος, Μπουγαΐδης, Κουσίδης, Γουναρίδης και Καμινιώτης, τα δελτία των οποίων έχουν ήδη εκδοθεί.

Exit mobile version