Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Βεζυρτζής

Στον Νίκο Βεζυρτζή επέλεξε να προσφέρει τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την είσοδο του Νίκου Βεζυρτζή στο ΔΣ της εταιρίας, στη θέση του αντιπροέδρου και με αρμοδιότητες στην οργάνωση και διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Νίκος Βεζυρτζής υπήρξε έφορος ποδοσφαίρου στην χρυσή ομάδα της δεκαετίας του 70′. Υπήρξε ο κατά τεκμήριο σπουδαιότερος πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ, που έφτασε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μα κυρίως, είναι ένας άνθρωπος που όχι μόνο γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία του μεγάλου Συλλόγου μας, αλλά συνέβαλε δραστικά στην δημιουργία της! Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να λείπει σήμερα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε σύντομα ο Δικέφαλος να θεωρείται μέλος των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:

1. Εγκρίθηκαν οι αντικαταστάσεις στο διοικητικό συμβούλιο, του Βρύζα από τον Μάκη Γκαγκάτση, και του Γεροντίδη από τον Νίκο Βεζυρτζή.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο πλέον αποτελείται από τους: Ιάκωβο Αγγελίδη, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσάρεβα, Δημοκράτη Παπαδόπουλο και Νίκο Βεζυρτζή.

2. Εγκρίθηκε το ποσό της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα είναι 6.036.000 ευρώ. Μετά την αύξηση, το μετοχικό κεφάλαιο θα φτάσει στα 63.515.543,40 ευρώ που αφορά 211.718.478 ονομαστικές μετοχές.

Από αυτά, τα 50 είναι από προηγούμενες αυξήσεις που έβαλε ο Ιβάν Σαββίδης, τα 6 που θα βάλει τώρα, και τα 9 το ομολογιακό δάνειο που είχε δώσει στην προηγούμενη ΓΣ.

Στον ισολογισμό της ΠΑΕ, φαίνεται ότι στη χρήση Ιουλίου 2014-Ιουλίου 2015, υπάρχει ζημιά 15.726.000 ευρώ. Δεν πρόκειται όμως για ταμειακή ζημιά αλλά λογιστική. Από αυτά, τα 9 είναι τα λεφτά που δόθηκαν στην εφορία και τα υπόλοιπα είναι για τις ανάγκες της ΠΑΕ (θα καλυφθούν από την αύξηση).

Exit mobile version