Σαν… πρόβατο έσφαξαν τον Παναθηναϊκό, φεύγει ο Αλαφούζος;

Στα… χαρακώματα ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μόνη ελπίδα για να μπορέσει η ομάδα να δει ξανά μέρες δόξας!

Απίστευτη ήττα της στρατηγικής που χάραξε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο αθλητικός δικαστής της Super League, εξόντωσε τους πράσινους για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν διεξήχθη ποτέ.

Η επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου να αποφύγει την ολομέτωπη ρήξη με την κυβέρνηση, επισκεπτόμενος τον Σταύρο Κοντονή, αποδείχτηκε πως δεν είχε κανένα, μα κανένα αντίκτυπο, καθώς ό,τι και αν ειπώθηκε στη μεταξύ τους συζήτηση, σε σχέση με την επικείμενη (τότε) τιμωρία, αποδείχτηκε στην πράξη πως ήταν… φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ο Παναθηναϊκός «σφαγιάστηκε» σαν… πρόβατο, στην κυριολεξία, καθώς από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή η διοίκησή του δεν κατόρθωσε να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας. Και με τη ρήξη των φωτοβολίδων προς τους παίκτες του Ολυμπιακό και με όσα ακολούθησαν μέχρι και την έκδοση της συντριπτικής απόφασης του αθλητικού δικαστή της Super League.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι τιμωρήθηκαν με απώλεια του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στα χαρτιά με 0-3, αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, ποινή διεξαγωγής κεκλεισμένων των θυρών για τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 190.000 ευρώ. Και όλα αυτά, μόνο από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Super League, καθώς από μέρα σε μέρα θα σκάσει και η κλήση του Κοντονή, προκειμένου να επιβάλλει και ο υφυπουργός τις δικές του ποινές, που μπορούν να έχουν ακόμη δυσμενέστερες συνέπειες για το τριφύλλι.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση ως προς το εύρος της αυστηρότητας με την οποία αντιμετωπίστηκε ο Παναθηναϊκός, που πιστοποιεί ότι οι πράσινοι δεν έχουν πια καμία απολύτως δύναμη.

Οι σημερινές εξελίξεις αναμένεται να σηματοδοτήσουν ραγδαίες αλλαγές στις τάξεις της ΠΑΕ καθώς είναι πολύ πιθανό πλέον, η τιμωρία αυτή να αποτελέσει και το κύκνειο άσμα για την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στην ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ανεξάρτητα πάντως απ’ το αν ο Γιάννης Αλαφούζος θα αντέξει να παλεύει μόνος εναντίον ενός συστήματος που φανερό είναι πως δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό, ο σημερινός ιδιοκτήτης των πρασίνων πρέπει να πει στον κόσμο της ομάδας τα πάντα για όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο, ώστε όσοι έπαιξαν παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού, να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί.

Exit mobile version