Άρης: Παρουσίασε τη συνεργασία με Stoiximan.gr

Το νέο μεγάλο του χορηγό παρουσίασε ο Άρης σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ΠΑΕ εγκαινίασε τη συνεργασία της με την κορυφαία ελληνική εταιρία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, τη Stoiximan.gr και στη παρουσίαση έδωσαν το “παρών” ο πρόεδρος της ομάδας Θοδωρής Καρυπίδης, ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, καθώς και ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης πήρε το λόγο αρχικά και ανέφερε: “Να σας ευχαριστώ που βρίσκεται σήμερα εδώ. Βρισκόμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία με την μεγαλύτερη εταιρίας στοιχηματική. Μία συμφωνία με οφέλη για τον Άρη σε μία σεζόν με τα έσοδα να είναι πολύ μικρά. Δεν είναι μόνο το οικονομικό όφελος. Το ισχυρό μήνυμα είναι ότι ο Άρης ήταν και είναι ένα από τα πιο ισχυρά brand name στον ελληνικό ποδόσφαιρο. και δεν είναι τυχαία που η Stoiximan.gr επέλεξε τον Άρη για τη συνεργασία. Η Stoiximan.gr είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον τομέα της και μαζί της ο Άρης θα ανέβει στην κορυφή. Η συμφωνία είναι τριετής. Είναι η πρώτη στεχευμένη χορηγική συμφωνία και στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες συμφωνίες που θα μεγαλώσουν τον Άρη».

Ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan.gr υπογράμμισε από την πλευρά του: “Ευχαριστούμε τον κ. Καρυπίδη για τα θερμά του λόγια. Εκ μέρους της εταιρίας να εκφράσουμε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη μας. Έχουμε κοινούς στόχους. Η εταιρία έχει 3,5-4 χρόνια ζωής, είμαστε μία εταιρία που με τις χορηγικές μας πράξεις εκφράζουμε την υποστήριξη μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προβάλουμε τα θετικά του στοιχεία. Γίνονται γεγονότα που μειώνουν την απήχηση τους στον κόσμο. Αναπτύσσοντας τις ομάδες θα βοηθήσουμε ν έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερης ομάδες της Ελλάδας και πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση που ζει τώρα είναι προσωρινή. Πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα θα επανέλθει στο φυσικό της χώρο στη Σούπερ Λιγκ. Η συνεργασία μας είναι 3τής και βλέπουμε την προοπτική μέσα σε αυτά τα χρόνια να φτάσει στο υψηλότερο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δώσουμε και κοινωνικές παροχές. Θα υπάρχουν εκδηλώσεις στο μέλλον, στοχευμένες που θα επιφέρουν ανταποδοτικά οφέλη προς την κοινωνία. Ο Άρης είναι πρώτος στη βαθμολογία, να μην εφησυχάσει. Ελπίζουμε του χρόνου να είναι στη Φούτμπολ Λιγκ και την τρίτη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ».

Exit mobile version