Μπροστά… βάζει, πίσω «μπάζει» το Λάκκωμα!

Δεύτερη καλύτερη επίθεση (31 γκολ) σε όλη τη Γ΄ Εθνική ο Διγενής, που όμως έχει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (20 γκολ) στον όμιλο. Τρεις μέσα, τρεις έξω με Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Μπροστά… κούκλα, πίσω «πανούκλα»! Έτσι σκιαγραφείται η πραγματικότητα και το κοντράστ επίθεσης-άμυνας για το Διγενή Λακκώματος, που έχει τη δεύτερη καλύτερη γραμμή κρούσης στους έξι ομίλους της Γ΄ Εθνικής συνολικά (31 γκολ ενεργητικό, μετά τα 42 της Λάρισας, αφήνοντας πίσω την ΑΕΚ με 27), αλλά έχει και 20 γκολ παθητικό, επίδοση που είναι η δεύτερη χειρότερη στον όμιλο, μετά τα 30 γκολ που δέχθηκε ο ουραγός ΠΑΟ Κοσμίου (20 έχει και ο Εθνικός Σιδηροκάστρου και τα Μουδανιά)!
Στην ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν αναζητούν έναν έμπειρο τερματοφύλακα και ήδη ψάχτηκαν για τον Πέτρο Κραβαρίτη, με θητεία σε Κορδελιό και φέτος Γιαννιτσά, αλλά πολύ δύσκολα θα υπάρξει αίσια έκβαση, ενώ μετά την ισοπαλία στο Σουφλί (3-3 την Κυριακή), για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Παπαποστόλου, Δραγανίδης και Μπίκας. Αντίθετα, για τους Χαλκιδικιώτες γυρνούν από τιμωρία οι Λαμπερνάκης, Μιχάλης και Σπανός.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version