Θέλουν Τοπαλίδη στα Γιαννιτσά

Κρούση στον έμπειρο πρώην τεχνικό του Βύζαντα Μεγάρων έκανε η διοίκηση της Αναγέννησης, μετά την αποχώρηση του Κώστα Σταματίου, αισιοδοξώντας για το «ναι» τη Δευτέρα. Τάσεις φυγής ο Καράμπελας.

Σε συζητήσεις με τον Γιάννη Τοπαλίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών, μετά το «διαζύγιο» με τον Κώστα Σταματίου την Κυριακή (ο έμπειρος Βολιώτης κόουτς παραιτήθηκε όπως αναμενόταν λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων) και ελπίζει σε αίσιο τέλος ακόμα και την Δευτέρα. Ο έμπειρος Κοζανίτης τεχνικός δούλεψε φέτος στον Βύζαντα Μεγάρων, παλιότερα στην κυπριακή Πάφο και φυσικά ήταν συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ στην εθνική ομάδα για αρκετά χρόνια. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη λύση δεν προχωρήσει, στην ομάδα της Πέλλας θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις, από την τοπική αγορά και πιο προσιτές οικονομικά.
Τάσεις φυγής ο Καράμπελας
Παράλληλα, τη Δευτέρα πιθανότατα θα υπάρξει επιστροφή στις προπονήσεις, ομιλία του προέδρου Λάκη Καραογλανίδη και ενδεχομένως πληρωμές. Πάντως, μετά τον Μοσχάκη τάσεις φυγής εκδήλωσε και ο μεσοεπιθετικός, Χρήστος Καράμπελας και τη Δευτέρα είναι πιθανό να αποδεσμευτούν αμφότεροι.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version