Παναθηναϊκός: Να συνεχίσει το σερί

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πλατανιά (16:00, Leoforos.gr/Novasports 2) με στόχο να «χτίσει» σερί νικών στο πρωτάθλημα.

Μετά το εύκολο τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό, έρχεται δεύτερο σερί ματς στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» υποδέχεται τον Πλατανιά και θέλει με την ίδια… συνταγή να πάρει ακόμα μια εύκολη νίκη, έτσι ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει Ξάνθης. Οι «πράσινοι» δεν αναμένεται να έχουν αλλαγές στην ενδεκάδα τους, ενώ δεν έχουν στην αποστολή τους Εσιέν, Βέμερ, Σάντσεθ, Πέτριτς, Λουντ, Νίνη και Λαγό!

Ο Αναστασίου προσανατολίζεται στο να παρατάξει τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια και τους Νάνο, Ταυλαρίδη, Τελάντερ και Μαρινάκη από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα πάρει θέση ο Κουτρουμπής με τους Ζέκα και Πράνιτς μπροστά του, ενώ στην κορυφή του ρόμβου θα είναι ο Ατζαγκούν. Επιθετικό δίδυμο, αυτό των Καρέλη και Μπεργκ που δεν… σπάει!

Το «τριφύλλι» εκτός από τον Πλατανιά που παραδοσιακά τα… δίνει όλα απέναντι στους «πράσινους», περιμένει στη Λεωφόρο και τον ρέφερι Δελφάκη. Γνωστός για τη διαιτησία του στο προπέρσινο 1-1 με τον Εργοτέλη που είχε προκαλέσει τη δήλωση Αναστασίου περί «ελεύθερων σκοπευτών»…

Πηγή: leoforos.gr

Exit mobile version