Τα έκαναν μούσκεμα καιρός και Σολτάνι!

Χωρίς νίκη έμεινε ο Ηρακλής στη Super League μετά το 1-1 στο Καυτανζόγλειο απέναντι στην Ξάνθη.

Οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σολτάνι και λίγο έλειψε το ματς να τιναχτεί στον αέρα. Όλα ξεκίνησαν από το σκληρό μαρκάρισμα του Λαζάρ. Ο Σολτάνι έγινε έξαλλος και κινήθηκε απειλητικά προς τον Ρουμάνο. Ο Τριτσώνης του έδειξε την κίτρινη κάρτα, ο Σολτάνι αντέδρασε, με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Ο γενικός αρχηγός των Ακριτών, Γιώργος Κασναφέρης προσπάθησε, να τον ηρεμήσει, με συνέπεια οι δύο τους να ανταλλάξουν κάποια σπρωξίματα, καθώς ο 33χρονος άσος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.
Ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Βέλλιο στο 71′ το γκολ που σημείωσε ο Λουσέρο στο 62΄, σε ένα ματς που διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχόπτωση.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πέρνις, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μακρής, Ρομάνο (67′ Κυριακίδης), Λαζάρ, Τσιλιανίδης (67′ Βέλλιος), Πασάς (89′ Χαντί), Λουκίνας.
ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπέρτος, Ουάλας, Φλίσκας, Καρυπίδης, Παπαστεριανός, Ερέα (86′ Μπαξεβανίδης), Λουσέρο, Ντιμιτρόφ (89′ Λισγάρας), Σολτάνι, Καπετάνος (58′ Βασιλακάκης).

Exit mobile version