Χαρίσης: «Θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Ο Χάρης Χαρίσης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνεται όλο και καλύτερος, εν ευθέτω χρόνω, επισημαίνοντας τις διαφορές με τον… περυσινό «Δικέφαλο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, με αφορμή την αυριανή (27/9) αναμέτρηση στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Για το οφέλη της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ και πως μπορούν να αξιοποιηθούν στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο:«Η προσπάθεια που έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν τεράστια από όλα τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Πολύ σημαντική ήταν όμως και η προσπάθεια που έγινε από όλους καθώς αφήνει ελπίδες για το μέλλον και πιστεύω πως αν δείξουμε τα ίδια στοιχεία στο Περιστέρι, θα τα καταφέρουμε».

Για τον χαρακτήρα που χτίζει η ομάδα και αν υπάρχουν στοιχεία που θα πρέπει να προστεθούν στην συνέχεια: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ φέτος έχει μία καινούργια νοοτροπία, ενώ αγωνίζεται και με διαφορετικό σύστημα, το οποίο παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε ότι το χρησιμοποιούμε όλο και καλύτερα καθώς το μαθαίνουμε. Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και θα προσθέτουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας».

Για τον Ατρόμητο και τις προσδοκίες που έχει από την ομάδα του στο Περιστέρι: «Θεωρώ ότι ο Ατρόμητος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχει διατηρήσει τον ίδιο κορμό εδώ και δύο-τρία χρόνια με αρκετά ποιοτικούς παίκτες. Παρόλα αυτά θεωρώ πως αν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο που δείξαμε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Exit mobile version