Κοντονής: «Κανένα θέμα Grexit»

Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα εφαρμοστεί απόλυτα χωρίς να τίθεται θέμα Grexit, σύμφωνα με τον Σταύρο Κοντονή.

Μετά από πολύωρη συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού και τους εκπροσώπους Ολυμπιακού (Γιάννη Βρέντζο), ΠΑΟΚ (Ιάκωβο Αγγελίδη) και Αστέρα Τρίπολης (Γιώργο Μποροβήλο) στο γραφείο του, ο Σταύρος Κοντονής ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είχαμε μια πολύωρη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους εκπροσώπους των ομάδων για την απόλυτη εφαρμογή της νομοθεσίας. Συζητήσαμε για τεχνικά προβλήματα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και κυρίως για το θέμα του νέου αθλητικού νόμου με το οποίο θα έχω αναλυτικές συζητήσεις και με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων. Δεν τίθεται κανένα ζήτημα Grexit. Οι φορείς του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε ένα κράτος δικαίου πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι. Οι νόμοι θα τηρηθούν».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αστέρα είπε πως δεν υπάρχει πεδίο διαμάχης με την ΕΠΟ και πως η κουβέντα δεν κινήθηκε προς το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Έγινε ανταλλαγή απόψεων ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα και να βελτιωθεί το προϊόν. Ο Υπουργός ήταν πολύ συγκαταβατικός και συνεργάσιμος. Δεν υπάρχει πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά κοινή γραμμή. Υπάρχει νόμος του κράτους που είναι εν ισχύ και με καλή διάθεση απ’ όλες τις πλευρές, δεν θα υπάρξει αντιπαράθεση» ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Μποροβήλος.

Exit mobile version