Τριάρα για Απόλλωνα στο Βόλο

Σε ένα ματς «ροντέο» στο Βόλο, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακό Βόλου… με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν τη συνάντηση με δέκα παίκτες.

Σε ένα δυνατό ματς στην πόλη της Μαγνησίας η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική, παίρνοντας τη νίκη με 3-2… σε μία συνάντηση όπου είχαμε μία αποβολή, αυτή του Κρητικού στο 87′ και το ντεμπούτο του Εμάνουελ Κονέ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρη στην κεφαλιά του Γκότοβου, ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι «κυανόλευκοι» πήραν αέρα δύο τερμάτων, με σκόρερ τον Αλμπάνη. Στο 67′ ο Τζιώρας σημείωσε το 3-0, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 3-1 στο 77′ με τον Πολύζο. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Νικολιάς στο 80ο λεπτό.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα αίματα άναψαν στο 87′ όταν οι παίκτες των δύο πιάστηκαν στα χέρια. Αποτέλεσμα της «σύρραξης» ήταν η απευθείας κόκκινη στον Κρητικό, ο οποίος ενδέχεται να χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης (63′ Καρράς), Μπουτζίκος (46′ Χιντζίδης), Ντάσιος, Καραμανλής (46′ Αρβανίτης), Τσιάρας (69′ Πολύζος), Φερνάντες (76′ Σκοπελίτης), Μοράνο, Τσιλιγκίρης (63′ Τσιλιγκίρης), Λεόν (12′ λ.τρ. Νικολιάς), Αλαμάνης (46′ Ζέρης)

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (46′ Βαλεριάνος), Κύργιας (46′ Δεληζήσης), Γκότοβος (80′ Φατιόν), Παρπέξ (80′ Αρναούτογλου), Ψιάνος (70′ Καλλέργης), Φαρινόλα (55′ Λαγός), Αλμπάνης (80′ Κονέ), Βάντερσον (46′ Συμελίδης), Τζιώρας (70′ Κρητικός)

Exit mobile version