Οι οργανωμένοι «τελείωσαν» οριστικά τον Αναστασίου

Δεν υπάρχει πλέον κανένα σημείο… γεφύρωσης του χάσματος που προκλήθηκε στις σχέσεις του Αναστασίου με τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Θέμα ημερών, ίσως και ωρών η λήψη της απόφασης από τον Αλαφούζο για να διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών, καθώς βλέπει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ πως μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα στο μέλλον, αφού κανένας στον Παναθηναϊκό δεν πιστεύει ότι η ομάδα θα πορευτεί με 27 σερί νίκες για να αντιστραφεί το κλίμα.

Η πρωτοφανής αντίδραση των οργανωμένων οπαδών, όπως αυτή εκδηλώθηκε μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή της Θύρας 13, αποτέλεσε και την «ταφόπλακα» στα όνειρα που έκανε ο Γιάννης Αναστασίου για… παραμονή στον πάγκο, με την ελπίδα να έρθουν 1-2 θετικά αποτελέσματα και να κοπάσει ο θόρυβος.

Αυτό που με κατηγορηματικό τρόπο θέλησαν να στείλουν ως μήνυμα οι οργανωμένοι, είναι πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνουν πίσω, από τη στιγμή που με τη στάση του φέτος, αλλά και γενικότερα με τις επιλογές του και την εμφάνιση της ομάδας από την έναρξη της σεζόν, ο Αναστασίου έχει χάσει οριστικά και αμετάκλητα την εμπιστοσύνη τους.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι για πρώτη φορά με τέτοια σφοδρότητα, μπαίνει στο στόχαστρο των οργανωμένων και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δέχτηκε… προειδοποιητικά πυρά πως κινδυνεύει να τον παρασύρει και να τον πάρει μαζί του ο Αναστασίου στην πόρτα της εξόδου.

Οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό θα είναι ραγδαίες, καθώς και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δείχνουν πια να αδυνατούν να τις παρακολουθήσουν.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα αποτελέσει παρελθόν και όλα δείχνουν ότι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα προέρχεται από τη διεθνή αγορά.

Exit mobile version