Φουριόζος στο Κύπελλο ο Διγενής

Με ώθηση το Λάκκωμα κόντρα στον Ατρόμητο Αχαϊας από την επιτυχία με τον Πανσερραϊκό. Κανένα πρόβλημα για Μπαρκαουάν, τι δηλώνει ο Ρουμάνος.

Δηλώσεις για τη νίκη με 3-2 επί του Πανσερραϊκού την Κυριακή έκανε ο τεχνικός του Διγενή Λακκώματος, Κοσμίν Μπαρκαουάν, αναφέροντας μεταξύ άλλων στο «serressport.gr»: «Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, παίζουμε καλά και αυτό μου δίνει χαρά. Έχουμε παίκτες που παίζουν με πάθος, προσπαθούμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, έχουμε πετύχει 27 γκολ και δεχθήκαμε 20. Έχουμε 18 παίκτες που είναι κάτω από 20 χρονών, προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα, που για μας είναι ντέρμπι. Πιστεύω ότι εμείς είχαμε περισσότερη θέληση για να κερδίσουμε και τα καταφέραμε».
Τρίτος πορτιέρο σε επίσημα ματς
Την ίδια στιγμή, το ντεμπούτο του κάτω από τα γκολπόστ έκανε στους Χαλκιδικιώτες ο νεαρός Αλέξης Μαντής, ο οποίος είναι ο τρίτος τερματοφύλακας μετά τους Παπαβασιλείου- Γκουτζελά, που παίρνει χρόνο συμμετοχής από το τεχνικό τιμ φέτος σε επίσημα παιχνίδια. Τέλος, για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο Αχαΐας δεν υπολογίζεται από το Ρουμάνο τεχνικό και πάλι μόνο ο ανέτοιμος Μαραμπαϊδης, ενώ δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές, αφού υπάρχει χρόνος για ανάσες, ενώ και το Κύπελλο πλέον είναι στους βασικούς στόχους.

Exit mobile version