Γιορτή και θλίψη στον Φοίβο Κρεμαστής

Μια ονειρική χρονιά εντός γηπέδων ολοκληρώθηκε για τον Φοίβο Κρεμαστής, που όμως θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των μελών της ομάδας, ως χρονιά θλίψης και πένθους λόγω του θανάτου του Φίλιππου Δελαπόρτα και του Τζιβίλογλου.

Είναι άκρως χαρακτηριστική της εναλλαγής των συναισθημάτων που κυριαρχούν στην ομάδα της Ρόδου, η συγχαρητήρια επιστολή του γενικού αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Κιούση, ο οποίος τονίζει:

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους παίκτες και προπονητές του Φοίβου Κρεμαστής για την μεγάλη επιτυχία τους να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα και Κύπελλο Δωδ/σου. Κατάφεραν να μας κάνουν ξανά υπερήφανους για την ομάδα του χωριού μας.Δυστυχώς η επιτυχία μας αυτή θα συνοδεύεται, εκτός από συναισθήματα ικανοποίησης, απο συναισθήματα θλίψης για τον χαμό των φίλων μας, Φίλιππου Δελαπόρτα και Γιάννη Τζιβίλογλου. Εύχομαι στα παιδιά καλή επιτυχία στην προσπάθεια κατάκτησης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και στην προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Γ’ Εθνική. Θα ήθελα να συγχαρώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο μας Άκη Δελαπόρτα και το μέλος Γιάννη Κλαδάκη για την άριστη συνεργασία μας και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχία αυτή».

Exit mobile version