Μωυσίδης: Μπορεί τετράδα ο Απόλλων

Να εκμεταλλευτoύν το θεωρητικά βατό πρόγραμμα στη συνέχεια καλούνται οι Πόντιοι, σύμφωνα με τον 23χρονο μεσοαμυντικό, για να συνεχίσουν την αντεπίθεση με προορισμό τα πλέι οφ.

Το πρώτο ξέσπασμα που έψαχνε καιρό ο Απόλλων Καλαμαριάς ήρθε με την Καβάλα (4-0), αλλά το ζητούμενο είναι η διάρκεια, σύμφωνα με τον Σεραφείμ Μωυσίδη. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ των «ροσονέρι», με θητεία ακόμα σε Νίκη Βόλου, Βύζαντα Μεγάρων και Αναγέννηση Επανομής, μίλησε στο dokari.gr για τη «μάχη» της Δευτέρας στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου: «Παίζουμε με τον Γάζωρο με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη με την Καβάλα, που ήρθε μετά από καιρό και επανέφερε την ηρεμία. Θέλαμε το τρίποντο για εμάς, τη διοίκηση, τον κόσμο και το τεχνικό τιμ. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο, ώστε να κάνουμε καλύτερες γιορτές. Ο Γάζωρος είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Ελπίζω να έχουμε ίδια εικόνα όπως με την Καβάλα. Και οι δυο ομάδες μπορούν να παίρνουν βαθμούς εκτός έδρας, δεν πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί, οι διαφορές είναι μικρές. Είναι θέμα μέρας, θα νικήσει όποιος το θέλει παραπάνω».
«Κλειδί η ομοψυχία»
Για να συνεχίσει ο Μωυσίδης: «Πρέπει να δείξουμε ότι δεν ήρθε τυχαία ο θρίαμβος με την Καβάλα, διαγράψαμε οριστικά τον άσχημο μήνα και μπαίνουμε για τα καλά στον ίσιο δρόμο. Δε γίνεται να νικάς πάντα, αλλά στα δύσκολα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Ίδιοι παίκτες είμαστε, δεν άλλαξε κάτι. Κάποιες φορές έλειψε η τύχη, κάποιες φορές μας πήρε από κάτω. Πληρώναμε κάποια λάθη, δε βγαίναν κάποια πράγματα. Η αντεπίθεση πρέπει να συνεχιστεί. Αν κάνουμε ένα καλό σερί, στο θεωρητικά βατό πρόγραμμα στη συνέχεια, με Πιερικό, Γιαννιτσά και Βατανιακό, μπορούμε να γυρίσουμε στην πρώτη τετράδα. Κάποιες στιγμές υπήρξε ένταση με τον κόσμο μας, αλλά η ομοψυχία είναι κλειδί. Βασικό συστατικό επιτυχίας. Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας. Η διοίκηση και ο προπονητής ξέρουν τι πρέπει να γίνει, για να είμαστε πιο δυνατοί στο δεύτερο γύρο».
Στα αγωνιστικά, ο Ανδρέας Παντζιαράς δεν υπολογίζει μόνο στον ανέτοιμο Λιόνη, που από την Παρασκευή άρχισε ατομικές προπονήσεις.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version