Με τους νέους ο ΠΑΟΚ

Με νέα πρόσωπα, αλλά και απόντες, ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο την Ξάνθη, για την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ (19:15, Novasports2).

 

Ο Ιγκόρ Τούντορ μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τους νεοαποκτηθέντες Ερικ Σάμπο, Γκόικο Τσίμιροτ, Ζάιρο, Μαρίν Λέοβατς, ενώ υποχρεωτικά θεατές του αγώνα θα είναι οι τιμωρημένοι Εργκους Κάτσε, Στέφανος Αθανασιάδης, με τον δεύτερο να είναι ούτως ή άλλως και ανέτοιμος, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Ο διεθνής επιθετικός κινήθηκε σήμερα με ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, πρόγραμμα αποκατάστασης περιελάμβανε η μέρα για τους Χάρη Χαρίση, Στέλιο Πόζογλου, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους κοιλιακούς. Παροπλισμένος είναι και ο Δημήτρης Πέλκας, που τραυματίστηκε στον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα των «ασπρόμαυρων» με την Μπρόντμπι.

Στην αποστολή για το ματς συμπεριλήφθηκαν οι: Όλσεν, Γλύκος, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Σκόνδρας, Τζιόλης, Σάμπο, Τσίμιροτ, Κ. Σαββίδης, Μυστακίδης, Μακ, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Κουλούρης.

Exit mobile version