Επιστροφή Σκόρδα στον Άρη

Γυρνά στην προεδρία των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης ο έμπειρος παράγοντας με τους συνεργάτες του, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ηλιάδη. Κοντά στην έξοδο ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, σενάρια ενίσχυσης με Γιαννιώτα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Άρη τις τελευταίες ώρες. Μετά την αποχώρηση της διοίκησης του Δημήτρη Ηλιάδη, στην πολύωρη συνέλευση της Κοινωνίας Μελών (500 παρόντες και περίπου 350 οικονομικά τακτοποιημένοι με δικαίωμα ψήφου), αποφασίστηκε να τεθεί επικεφαλής της διοίκησης από την Πέμπτη και πάλι ο Λάμπρος Σκόρδας. Μετά την απόσυρση της πρότασης του Παναγιώτη Στεφανίδη (πρότεινε να είναι αυτός μπροστά σε σχήμα, αλλά ζήτησε να υπάρχει νέα γενική συνέλευση στις 27 Δεκεμβρίου στην οποία θα γίνουν και οι εκλογές, αλλά η πρόταση του απορρίφθηκε ) η μοναδική πρόταση που έμεινε ήταν αυτή της διοίκησης Σκόρδα, που έδειχνε μονόδρομος.
Η συγκεκριμένη διοίκηση θα είναι Πρωτοδικείου και τα ονόματα που πρότεινε είναι οι: Θανάσης Κώνστας, Νικος Βογιατζής, Στέφανος Τσιόνκης, Διονύσης Αριστοτελίδης, Γιώργος Βασβάνης. Παράλληλα προτάθηκε να συμμετέχει στο συμβούλιο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θωμάς Γιώτας. Στη διοίκηση προτάθηκε και το όνομα του Χρήστου Τσομπανίδη, αλλά τελικά δεν θα είναι στο 7μελες συμβούλιο που θα προταθεί στο Πρωτοδικείο.
Μετρά ώρες ο Μιλίνκοβιτς
Την ίδια στιγμή, όλα δείχνουν ότι μετά το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα τα… βροντήξει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Έτσι, μέλημα της νέας διοίκησης είναι η ανεύρεση νέου τεχνικού, χωρίς να αποκλείεται η επανάληψη του περσινού επιτυχημένου… πειράματος με τον Σούλη Παπαδόπουλο, που παραμένει χωρίς ομάδα (δεν αποκλείεται και άλλη έκπληξη).
Φήμες για Γιαννιώτα
Την ίδια στιγμή, για τον Άρη που χρειάζεται μεγάλη ενίσχυση για να σώσει την…παρτίδα, ακούστηκε ήδη (μετά τους Βλαχοδήμο και Φουρλάνο) το όνομα του παλιού γνώριμου Γιάννη Γιαννιώτα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δείχνει παραγκωνισμένος στη γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση επιστροφής του με τη μορφή δανεισμού, ώστε να καλύψει το κενό του Ουντότζι. Ο τελευταίος, που κατέθεσε προσφυγή και αποτελεί παρελθόν, ακούστηκε ότι είναι κοντά σε άλλη ελληνική ομάδα (σενάριο επιστροφής στον Πλατανιά), με το Νιγηριανό μεσοεπιθετικό να τονίζει πάντως: «Δεν θα ξαναπαίξω ποτέ για ελληνική ομάδα. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για ποδόσφαιρο φέτος. Τώρα είμαι κοντά στην οικογένειά μου».

Exit mobile version