Καστοριά: Δίψα για νίκη με τη Λάρισα

Στον αστερισμό του ντέρμπι με την πρωτοπόρο ΑΕΛ την Κυριακή κινούνται οι «γουναράδες». Απόντες οι Κουρτίδης, Τάντσης, Αβραμίδης, τι δηλώνει στο dokari.gr ο προπονητής, Κώστας Κορμαρής.

Μετά από πέντε σερί νίκες (η μια στα χαρτιά με τον Τηλυκράτη Λευκάδας) η φορμαρισμένη Καστοριά, από το τρίτο σκαλί της κατάταξης και το μείον πέντε από την κορυφή, απειλεί την Κυριακή εντός έδρας την πρωτοπόρο Λάρισα, που δείχνει… άτρωτη. Ο Κώστας Κορμαρής περιμένει κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του, αλλά και ένα γεμάτο γήπεδο, ενώ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κουρτίδη (ίσως υποβληθεί σε αρθροσκόπηση) και Αβραμίδη και στον στρατευμένο Τάντση.
Ο τεχνικός της Καστοριάς με δηλώσεις του στο dokari.gr ανέφερε: «Είναι ένα ματς που περιμένουμε με ενδιαφέρον. Θα αναβιώσουν παλιές καλές στιγμές, δυο μεγάλων και ιστορικών επαρχιακών ομάδων. Το βλέπουμε σαν πρόκληση και δυνατό τεστ το ματς με την ΑΕΛ. Θα έχουμε όρεξη, δίψα, διάθεση και κίνητρα για νίκη. Περιμένω από τους παίκτες να αγγίξουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Δεν είναι καθοριστικό το ματς, δεν κρίνεται κάτι. Και με νίκη και με ήττα, θα υπάρξει «αύριο» και για τους δυο».

«Πάντα με εξιτάρανε»

Για να συνεχίσει ο Κορμαρής: «Εκτός από την ΑΕΛ, και η Καστοριά είναι μεγάλη ομάδα. Οι παίκτες μας είναι παλικάρια και μετά από πέντε νίκες θα κάνουν ξανά κατάθεση ψυχής. Είναι ένα ελκυστικό ματς, αλλά δεν θα έχουμε πίεση. Θέλουμε να ξεδιπλώσουμε τις αγωνιστικές μας αρετές, έχοντας διαγράψει από το λεξιλόγιο τη λέξη φόβος. Ο εμπορικός αντίπαλός μας, δίνει ευκαιρία για έσοδα. Ελπίζουμε σε εισπρακτική επιτυχία και ανάσα για τα ταμεία, ώστε να έχουμε ηρεμία. Είναι δύσκολο παρά το ταλέντο για την Καστοριά φέτος το κάτι παραπάνω, κλειδί είναι πάντα το οικονομικό. Και εμένα ως παίκτη αυτά τα ματς με εξιτάρανε. Προετοιμαζόμουν ψυχολογικά και είχα καλή απόδοση, βάζοντας κρίσιμα γκολ».

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version