Απόδραση από την Ελευσίνα με γκολ στις καθυστερήσεις για Χανιά

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΑΟ Χανιά επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Μαγούλας χάρη στο γκολ του Τιάγκο Μέλο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ένα τεράστιο δώρο στον εαυτό του και στην ομάδα του έκανε στο ντεμπούτο του στην Football League, ο Μέλο. Ο Βραζιλιάνος που δεν είχε ούτε μία υμμετοχή μέχρι σήμερα, μπήκε ως αλλαγή στο 73′ στη θέση του Τσάτσου και στο 90+1 με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στην κρητική ομάδα.

Οι παίκτες του Σεροπιάν εκμεταλλεύτηκαν έτσι με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, αφού από το 73′ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ασλανίδη για την Μαγούλα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Πριόνας): Κασμερίδης (54′ λ.τρ. Μπαλασάκης), Κοτίτσας, Στρατομήτρος, Δημητριάδης, Ντιέγκο, Στρατάκης, Αντώνοπουλος, Ασλανίδης, Μαρίνου, Πολίτης (60′ Έβερετ), Κορνελάτος (78′ Σαμαρόπουλος).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζησσαϊας, Ζντράβκοβιτς, Πότσι, Παπατζίκος, Λουκίνας, Τσάτσος (73′ Μέλο), Κοσνταντίνοφ (90′ Πυθαρούλης), Τσατσαρής (80′ Βαλλιάνος), Βασιλόγιαννης, Καμπλιώνης.

Exit mobile version