Ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τους λόγους της ματαίωσης του ταξιδιού στην Τουρκία εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.
Αν και είχε προγραμματιστεί και είχε γίνει γνωστό πως ο Πανιώνιος θα πάει στην Τουρκία για να λάβει μέρος στο τουρνουά του Αφιόν, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι «κυανέρυθροι» ματαίωσαν το ταξίδι τους κι εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση για να ενημερώσουν για τους λόγους που αυτό συνέβη. Μάλιστα, στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι… έξαλλοι με τους διοργανωτές του τουρνουά και τους καλούν να πληρώσουν τις σχετικές ρήτρες που προέβλεπε η αρχική τους συμφωνία!
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ για την καλύτερη και έγκυρη ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της, διευκρινίζει αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας. Το ταξίδι στην Τουρκία δεν πραγματοποιήθηκε όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, με ευθύνη των διοργανωτών του τουρνουά του Αφιόν. Αυτοί ήταν που αθέτησαν την αρχική συμφωνία των δύο πλευρών και που πλέον έχουν και την υποχρέωση να πληρώσουν και τις αντίστοιχες ρήτρες που προέβλεπε η συμφωνία αυτή.
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά, σύμφωνα με το εναλλακτικό πλάνο του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης η οποία νυχθημερόν εργάζεται για να μπορεί να αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις του συλλόγου και να ξεπερνάει και τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται από αστάθμητους παράγοντες».
