ΑΟ Χανιά: Με ένα σμπάρο, τρία τρυγόνια

Σε μια μέρα ο ΑΟ Χανιά επισημοποίησε την έναρξη συνεργασίας του με τους Γεωργίου, Ρίκκα και Γκέσιο.

Έτσι η κρητική ομάδα ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

Η ανακοίνωση για Γκέσιο:
«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκέσιο. Είναι γεννημένος 3/8/1988 έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΠΑΟΝΕ, Ρόδο, Βέροια, Επανομή, Άρη, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό, Απόλλων Κ. και Πανελευσινιακό».

Η ανακοίνωση για Ρίκκα:
«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Ρίκκα. Είναι γεννημένος 3/3/1986 έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο παρελθόν ανήκε στο δυναμικό των (Μαρσέιγ u20), Ξάνθης, Νίκη Βόλου, ΑΕΚ, Κέρκυρα, RedStar 93 και Αιγινιακού».

Η ανακοίνωση για Γεωργίου:
«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Γεωργίου. Είναι γεννημένος 4/11/1988 έχει ύψος 1,78 και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Καβάλα, Πανσερραϊκό, Επανομή, Εργοτέλη, Αιγινιακό και Ερμιονίδα».

Exit mobile version