Κουτσούρης: «Θα ακούσετε πολύ τρανταχτά ονόματα»

Ο Χάρης Κουτσούρης αποκάλυψε ότι από μέρα σε μέρα θα έρθουν παίκτες από τα μεγάλα σαλόνια στα Τρίκαλα… που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου των Θεσσαλών μετά την πρώτη προπόνηση του ΑΟΤ για τη φετινή σεζόν:

«Το άγχος είναι μεγάλο ειδικά μετά το θέμα που έχει δημιουργηθεί στην πατρίδα μας, με το κλείσιμο των τραπεζών. Δημιουργεί δυσχέρεια στο μεταγραφικό στο να κινηθούμε στο μεταγραφικό τομέα, με τον τρόπο που θα θέλαμε. Επιτέλους όμως ήρθε η στιγμή να κάνουμε έναρξη σε μία καινούργια εποχή για τον Α.Ο.Τ, που ελπίζουμε ότι θα στιγματιστεί από συνεχείς και διαρκείς επιτυχίες. Θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να υποσχεθούμε στον κόσμο ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ξέρετε ποιοι είναι οι στόχοι που θέτω εγώ στην ομάδα μου. Αυτό δεν θα αλλάξει ούτε φέτος, απλά πρέπει να κρατήσουμε πιο μικρό καλάθι, να σκεφτούμε ότι βρισκόμαστε σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Ελπίζουμε ότι αν σύντομα επιλυθούν τα capital control θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, το οποίο ήδη αποτελείται από πολύ ποιοτικούς παίκτες και στο επόμενο 3ήμερο θα ακούσετε πολύ τρανταχτά ονόματα από μεγαλύτερες κατηγορίες και να είμαστε όλοι προσγειωμένοι με το μυαλό αφιερωμένο στο ότι πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα μικρά και ταυτόχρονα μεγάλα, δηλαδή ότι πρέπει να πετύχουμε το στόχο μας, έστω και στις δύσκολες αυτές εποχές, μέσα από οποιαδήποτε συγκυρία μας προκύπτει».

Exit mobile version