Εφικτό το «5Χ5» για Πετρούσα!

Βατό θεωρητικά πρόγραμμα για τους Δραμινούς, που θέλουν νέους «κρίκους» στην… αλυσίδα των επιτυχιών. Μόνοι απόντες με Κόσμιο οι Αποστολίδης-Βραμέντζαλης.

Ανοίγει για τα… καλά η «όρεξη» στη Δόξα Πετρούσας, που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, μετά τα επιτυχή αποτελέσματα με Έβρο Σουφλίου και Ηρακλή Αμπελοκήπων, υποδεχόμενη την Κυριακή τον ουραγό ΠΑΟ Κόσμιου. Μάλιστα, οι Δραμινοί θέλουν να αξιοποιήσουν το θεωρητικά βατό πρόγραμμα που μεσολαβεί, μέχρι το εκτός έδρας ματς με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, παίζοντας ενδιάμεσα με Μακεδονικό εκτός και Εθνικό Σιδηροκάστρου εντός (δέλεαρ το «πέντε στα πέντε»).
Από την πλευρά του ο προπονητής, Μπάμπης Καζεπίδης δήλωσε για το παιχνίδι της Κυριακής: «Οι παγίδες είναι στα εύκολα παιχνίδια, εκεί μόνο ζημιές μπορείς να έχεις. Είμαστε σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά».
Η Δόξα στηρίζει πολλά στη φόρμα του έμπειρου επιθετικού, Λάζαρου Μουρατίδη, ενώ από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τιμωρημένος γκολκίπερ Λουκάς Αποστολίδης (τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, με τον Μάκη Πιτσακτσή να καλύπτει επάξια πάντως το κενό), αλλά και ο τραυματίας Άγγελος Βραμέντζαλης (αναμένεται να γυρίσει σε ένα μήνα).

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version