Κουλίδης: Οδηγός για Βατανιακό το… πείσμα

Ο έμπειρος μέσος της ομάδας της Κατερίνης αναφέρθηκε στην επιτυχία με τα Γιαννιτσά, στις νέες «εξετάσεις» στην Καρδίτσα και στην προσπάθεια σωτηρίας. Εγκώμια για Παπαβασιλείου-Σαμολαδά.

Για τον πρόσφατο θρίαμβο στα Γιαννιτσά με την Αναγέννηση μίλησε στο dokari.gr ο 23χρονος μέσος του Βατανιακού, Κώστας Κουλίδης, που παλιότερα έπαιξε σε Επανομή και Εορδαϊκό: «Το διπλό στα Γιαννιτσά κρίθηκε στην αποφασιστικότητα που είχαμε. Μας διέκρινε πείσμα και μεγάλη θέληση για να μην μείνουμε πάλι με άδεια χέρια, πετώντας τις καλές εμφανίσεις. Αυτό το τρίποντο έχει διπλή αξία, γιατί και η Αναγέννηση στοχεύει στη σωτηρία. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί μείναμε κοντά στο στόχο. Στο ποδόσφαιρο δε μετρούν οι καλές εμφανίσεις, αλλά οι βαθμοί, συνεπώς πρέπει να συνδυάζουμε την απόδοση με αποτελέσματα. Αυτή η επιτυχία δίνει στον Βατανιακό ψυχολογική ώθηση και αυτοπεποίθηση, σε μια χρονική περίοδο που το χρειαζόμασταν πολύ.
«Εμείς τη… δουλειά μας»
Ερωτηθείς για τη νέα δύσκολη έξοδο που ακολουθεί, με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή, ο Κουλίδης ανέφερε: «Η Καρδίτσα είναι ψηλά στην κατάταξη, έχει έμπειρους παίκτες και μόνο μια απώλεια εντός. Έχει καυτή έδρα, αλλά εμείς ελπίζουμε σε κάτι θετικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, θα κάνουμε τη… δουλειά μας. Δεν πρέπει να μένουμε στο διπλό με τα Γιαννιτσά, γιατί η διάρκεια έχει σημασία. Θέλουμε τη γρήγορη σωτηρία και άρα χρειαζόμαστε βαθμούς. Πρέπει να διατηρηθούμε σε υψηλά αγωνιστικά στάνταρ για μεγάλο διάστημα, να έχουμε τα λιγότερα δυνατά σκαμπανεβάσματα».
Εγκώμια για δυο
Για να καταλήξει ο έμπειρος μέσος: «Ένα από τα όπλα μας είναι η δουλειά υψηλού επιπέδου που κάνει το τεχνικό τιμ. Περνά πολλές ώρες μαζί μας ο Σάκης Παπαβασιλείου και οι συνεργάτες του, δουλεύοντας σε τακτική και στην ατομική και ομαδική βελτίωση. Στόχος είναι να παίζουμε καλή μπάλα, όχι να… κλέβουμε αποτελέσματα. Έχουμε τρομερό κλίμα στα αποδυτήρια και αξιόλογους νεαρούς παίκτες, που μπορούν να κάνουν καριέρα στη Σούπερ Λίγκα. Επίσης, με εντυπωσίασε με τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Σαμολαδάς. Είναι τεχνοκράτης και γνώστης του αντικειμένου. Βλέπει το ποδόσφαιρο όχι όπως είναι, αλλά όπως θα έπρεπε να είναι».

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version