Αρης: Στο επίκεντρο ο επενδυτής

Ραγδαίες εξελίξεις και αδημονία στους κίτρινους για την επόμενη μέρα στα διοικητικά, μετά την απόρριψη της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Κρίσιμες ώρες περνά ο Άρης και την Πέμπτη είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ραντεβού της διοίκησης των κίτρινων με επενδυτή. Οι δυο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επιχειρηματία από το εξωτερικό, χωρίς τίποτα να έχει δρομολογηθεί οριστικά, παρότι το έδαφος δείχνει πρόσφορο για την αλλαγή. Η ανησυχία είναι έντονη σε παίκτες και κόσμο, μετά την απόρριψη υπαγωγής στο άρθρο 99, με τον πρόεδρο Δημήτρη Ηλιάδη να είναι πάντως καθησυχαστικός, μιλώντας προς τους παίκτες του Ζόραν Μιλίνκοβιτς: «Κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούγεται. Ο Άρης δεν πρόκειται να διαλυθεί ποτέ. Μετά την καταιγίδα έρχεται το ουράνιο τόξο και η ξαστεριά. Προετοιμαστείτε για το σημαντικό ματς της Κυριακής και πολύ σύντομα θα υπάρχουν ευχάριστα νέα για τον Άρη».
Έλσνερ: Νίκη με Πανθρακικό
Εξάλλου, ο έμπειρος Σλοβένος μεσοαμυντικός, Ροκ Έλσνερ, με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη ανέφερε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο ΑΡΗΣ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο γήπεδό μας. Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στο παιχνίδι αυτό και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μας».
Αγωνία για Ουντότζι
Στα αγωνιστικά, αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Θρακιώτες είναι ο Σαλόζε Ουντότζι, με το Νιγηριανό επιθετικό να γυμνάζεται το πρωί κανονικά αλλά το απόγευμα της Τετάρτης να προπονείται μόνος, περισσότερο προληπτικά για αποφόρτιση (έχει διάταση στους προσαγωγούς από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ). Το πιθανότερο είναι πάντως ο Νιγηριανός να προλάβει και να μπει στην αποστολή. Εκτός μάχης παραμένουν οι Ίμπε και Τριανταφυλλάκος, ενώ ερωτηματικό είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τους Αγκάνθο και Πουλίδο.

Exit mobile version