Καλαϊτζίδης: «Θα ανέβει ο Άρης»

Την πεποίθηση του ότι ο Άρης θα ανέβει στη Football League, μέσω της προνομιούχου δεύτερης θέσης, εξέφρασε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Παράλληλα τεχνικός του Άρη χαρακτήρισε δικαιολογημένη την αντίδραση του κόσμου της ομάδας στο τελευταίο ματς με τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη, με την εμφάνιση των «κίτρινων».

«Είμαστε πλήρως αδικαιολόγητοι για το αποτέλεσμα. Δεν θα μείνω στην σωρεία των φάσεων που δημιούργησε η ομάδα. Εκτιμώ ότι το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι οποιοδήποτε νικηφόρο για τον Άρη. Είναι μία δύσκολη μέρα. Βρίσκω απόλυτα δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες του κόσμου, αλλά είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε τον στόχο μέσω της δεύτερης θέσης που εκτιμώ ότι θα είναι προνομιούχος» εξήγησε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχουμε την ψυχική δύναμη, επιθυμία και θέληση για να τα αλλάξουμε όλα για το συμφέρον της ομάδας. Θέλει υπομονή και επιμονή. Μεγάλη πίκρα η σημερινή, αλλά εκτιμώ ότι θα το αλλάξουμε. Δικό μας δημιούργημα είναι και τα καλά και τα άσχημα. Εκτιμώ ότι θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας, έστω και μέσω της προνομιούχου της δεύτερης θέσης. Φυσικά και δεν ήταν αυτός ο στόχος μας, αλλά εξελίχθηκε σε τέτοιο λόγω των συνθηκών».

Exit mobile version