Δάρας: «Όλοι μαζί για την παραμονή»

Μήνυμα συσπείρωσης έστειλε ο Χρήστος Δάρας, προκειμένου ο Πανιώνιος να εξασφαλίσει την παραμονή του στα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, κάλεσε τον κόσμο να δώσει μαζικό «παρών» στον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου οι «κυανέρυθροι» θέλουν μόνο τη νίκη και τη Δευτέρα θα αρχίσουν οι ενέργειες για να παρουσιαστεί η ομάδα δυνατή και ενισχυμένη την επόμενη περίοδο.

Αναλυτικά η δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δίνει την Κυριακή τον πλέον κρίσιμο αγώνα του την φετινή περίοδο. Το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει γι εμάς είναι η νίκη, που θα σημάνει και την επίτευξη του μεγάλου στόχου που έχει θέσει η διοίκησή μας από το ξεκίνημα της χρονιάς. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας. Άλλωστε ήδη τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση. Όλοι μαζί, κόσμος, διοίκηση, προπονητές και παίκτες λοιπόν, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας. Και πλέον από την Δευτέρα με το καλό, να ξεκινήσουμε τις ενέργειές μας, για να μπορέσει την επόμενη περίοδο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δυνατός και ενισχυμένος να διεκδικήσει την θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Exit mobile version