Παναθηναϊκός: Έντονη κινητικότητα… «ματιές» και σε Λίζεον

Ο Ρούμπεν Λίζεον είναι το νο1 στη λίστα με τους δεξιούς μπακ που απασχολούν τον Παναθηναϊκό κι οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να βάλουν στην τελική της ευθεία την υπόθεση – Ακολουθούν οι κινήσεις για τις θέσεις που «πονάει» το ρόστερ

Σε αρκετές θέσεις θέλει να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι κι οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε σημαντικές κινήσεις έτσι ώστε να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και να «χτυπήσουν» για τα καλά το πρωτάθλημα. Ήδη το «τριφύλλι» έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Νίκου Καλτσά από τη Βέροια, ενώ έχει κλείσει και η μεταγραφή του Ρόμπεν Λουντ από την Ελσίνκι. Από εκεί και πέρα, σε πρώτη προτεραιότητα παραμένει το θέμα του δεξιού μπακ, με τον Λίζεον να είναι το φαβορί.

Ο 22χρονος άσος φέτος έκανε εξαιρετική πορεία στη Μπρέντα, ωστόσο, δύσκολα θα καταφέρουν να τον κρατήσουν οι Ολλανδοί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να δουλεύει την υπόθεση του Λίζεον και σύντομα θα τη βάλει στην τελική της ευθεία. «Γερό χαρτί» για το «τριφύλλι» στο θέμα του νεαρού Ολλανδού, είναι η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου. Ο τεχνικός των «πράσινων» έχει εξαιρετικές γνωριμίες στον Άγιαξ, όπου και ανήκει ο ποδοσφαιριστής, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να γίνεται φαβορί για την απόκτησή του.

Στον Παναθηναϊκό, δουλεύοντας μεθοδικά και με συγκεκριμένη στρατηγική, αναμένεται βέβαια να δώσουν συνέχεια στις κινήσεις τους. Μετά τον εξτρέμ (Καλτσάς), τον box to box μέσο (Λουντ) και το δεξί μπακ (Λίζεον εκτός απροόπτου), σειρά θα πάρουν και οι άλλες θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομάδα. Εκεί που το «τριφύλλι» αναμένεται να… σπρώξει αρκετό μέρος του μπάτζετ είναι στο θέμα του αμυντικού χαφ, ενώ δεδομένα θα αποκτηθούν δυο στόπερ και πιθανότατα ένας ακόμα επιθετικός.

Πηγή: Onsports.gr

Exit mobile version