Άρης: Αγωνία για το άρθρο 44

Έντονη είναι η ανησυχία στον Άρη για την τελευταία δόση του άρθρου 44 που δεν έχει πληρωθεί, αλλά υπάρχει τρόπος να γλιτώσει τις περιπέτειες.

Η ημερομηνία πληρωμής της τελευταίας δόσης εξέπνευσε στις 30 Απριλίου, αλλά μπορούν οι «κίτρινοι» να αποφύγουν τα χειρότερα αν πληρώσουν άμεσα. Το θετικό είναι πως ακόμα η εφορία δεν έχει βεβαιώσει την μη πληρωμή των 75.000 ευρώ, που υπολείπονται για να κλείσει η ρύθμιση. Η βεβαίωση αναμένεται να καθυστερήσει και αυτό δίνει τη δυνατότητα στη διοίκηση του Άρη να βρει και να καταβάλει το ποσό, προκειμένου η υπό εκκαθάριση ΠΑΕ θα ελαφρύνει τη θέση της απέναντι στο Δημόσιο.

Αν δεν πληρωθεί η τελευταία δόση, οι συνέπειες θα είναι μεγάλες, καθώς θα επιστρέψει στον Άρη το σύνολο του ποσού μαζί με τους τόκους και τις προσαυξήσεις, εκτοξεύοντας την οφειλή πάνω από τα 7 εκατ. ευρώ.

Γι’ αυτό οι «κίτρινοι» αναζητούν τρόπους να συγκεντρωθεί το ποσό, που δεν είναι και τόσο υψηλό, μεταξύ των παλιών παραγόντων της ΠΑΕ Αρης, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μη δυσκολέψει σημαντικά η διαδικασία της εκκαθάρισης.

Πηγή: Onsports.gr

Exit mobile version