Κασσωτάκης: «Κάποιες ομάδες δεν στάθηκαν στο ύψος τους…»

Την ευθύνη για τον υποβιβασμό του Γιούχτα, ανέλαβε ο Άγγελος Κασσωτάκης.

Ο Αρχανιώτης προπονητής ευχαρίστησε προσωπικά τους κυρίους Νατσάκο, Κοτζαμάνη, Ντουράκη και Κούρτογλου αλλά και τους ποδοσφαιριστές του ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά τονίζοντας πως κάποιες ομάδες δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Ακόμα ο Άγγελος Κασσωτάκης ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές ενώ τόνισε πως η αυριανή μέρα στον Γιούχτα είναι δύσκολη όμως ευχήθηκε ομάδες καθαρές και τίμιες όπως ο Γιούχτας να επιστρέψουν εκεί που αξίζουν να είναι.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Γι’αυτήν την μαύρη ημέρα στην ιστορία του Γιούχτα, αποκλειστικά υπεύθυνος για τον υποβιβασμό είμαι εγώ που είχα το τιμόνι της ομάδας από τον Νοέμβριο έως και σήμερα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Γιούχτα που με στήριξε από την αρχή, προσωπικά ευχαριστώ τους κυρίους Κοτζαμάνη – Ντουράκη, ακόμα τον Ηλία Νατσάκο που ήμασταν καθημερινά μαζί και τον ταλαιπωρούσα, τους φροντιστές και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές που έκαναν μεγάλες προσπάθειες και κατάφεραν να πάρουν 29 χρυσαφένιους βαθμούς. Ευχαριστώ και τον Αλέκο Κούρτογλου για την άριστη συνεργασία που είχαμε.

Η αυριανή μέρα στον Γιούχτα είναι δύσκολη και πραγματικά εύχομαι ομάδες όπως ο Γιούχτας που είναι καθαρές και τίμιες να επιστρέψουν εκεί όπου αξίζουν να είναι. Κάποιες ομάδες δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αλλά ο κόσμος του

Ηρακλείου γνωρίζει, δεν έπρεπε να υποβιβαστεί ούτε ο Ηρόδοτος αλλά ούτε και ο Γιούχτας αλλά δυστυχώς κάποιες ομάδες δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων».

Πηγή: grandsport.gr

Exit mobile version