Χωρίς Αγκάνθο-Πουλίδο ο Άρης

Εκπλήξεις στην αποστολή των κίτρινων για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τι δηλώνει ο Ανδρέας Τάτος.

Με τους Ισπανούς Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο στην… εξέδρα, αφού ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς τους άφησε εκτός αποστολής, θα παραταχθεί ο Άρης στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο έμπειρος φορ κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο κεντρικός αμυντικός ανέβασε πυρετό, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, αν και όλα δείχνουν ότι κάτι «τρέχει» με τους δυο παίκτες. Βεβαίως, από τους κίτρινους θα λείψει και ο τραυματίας Τζον Ίμπε, ενώ στην αποστολή μετέχουν οι Διούδης, Μπουζάνης, Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Γκόλιας, Ηρακλής, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Ρένια, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.
Τάτος: Ευκαιρία… ανατροπής!
Εξάλλου, με δηλώσεις στην κάμερα της NOVA o Ανδρέας Τάτος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς βρισκόμαστε σε πολύ χαμηλή βαθμολογική θέση, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει μ΄ αυτό το παιχνίδι, διότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ματς για εμάς, για τον κόσμο μας και την ιστορία της ομάδας. Δουλεύουμε και πιστεύω είμαστε έτοιμοι να πάμε σ΄ αυτό το παιχνίδι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και βγάλουμε πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μπορούμε να καταφέρουμε θετικά πράγματα. Σίγουρα υπάρχει άγχος. Αυτό που ακούγεται δεν θέλω να το σχολιάσω, αλλά σας λέω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε άγχος, διότι ξέρουμε τι συμβαίνει. Όμως, πράγματι, το περισσότερο άγχος το έχει ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από εκεί και πέρα θα δούμε».
Για να καταλήξει ο έμπειρος μέσος: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιοτική, στη βαθμολογική θέση, όντας ο ΠΑΟΚ δεύτερος στην κατηγορία. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν παίξουμε σωστά, μυαλωμένα και συγκεντρωμένα μπορούμε να πάρουμε θετικά πράγματα. Το πιστεύω αυτό! Κι εμείς τα ζητάμε αυτά τα παιχνίδια, τα θέλουμε! Εμείς βέβαια βρισκόμαστε σε άσχημη κατάσταση, το βλέπετε όλοι. Θέλουμε, λοιπόν, να το ανατρέψουμε όλο αυτό, δεν σταματάμε και πιστεύω ότι θα τ΄ αλλάξουμε όλα. Εγώ θέλω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος, τίποτ΄ άλλο».

Exit mobile version